DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 922
Tomatketchup, stærk
Engelsk navn
Tomato ketchup, hot, bottled
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 435 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 54 kJ 1003
Energi (kcal) 102 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 13 kcal 1003
Protein 2,0 g 1358
Protein, deklaration 2,0 g 1358
Kulhydrat difference 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,8 g 1358
Fedt 0,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Salt deklaration 5,75 g 1003
Aske 4,0 g 1003
Tørstof 30,0 g 1358
Vand 70,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2300 mg 1358
Jern 0 mg 1358
Sum mineraler 2300 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1358
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 20,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 20,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,800 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,320 1358
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby