DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 922
Tomatketchup, stærk
Engelsk navn
Tomato ketchup, hot, bottled
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 442 kJ 1003
Energi (kcal) 104 kcal 1003
Protein 2,0 g 1358
Protein, deklaration 2,0 g 1358
Kulhydrat difference 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,8 g 1358
Fedt 0,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 4,0 g 1003
Tørstof 30,0 g 1358
Vand 70,0 g 1358
Tilsat sukker 21,0 g 1003
Nitrogen 0,320 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2300 mg 1358
Jern 0 mg 1358
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1358
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 20,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 20,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0,800 g 1358
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby