DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 935
Grisekød, skinkeculotte af yderlår, ca. 2 mm spæk, rå
Engelsk navn
Pork, ham, silverside, 2 mm fat, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 677 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 677 kJ 1003
Energi (kcal) 162 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 162 kcal 1003
Protein 19,0 g 18,94 18,8 - 19,1 3 2091
Protein, deklaration 19,0 g 18,94 18,8 - 19,1 3 2091
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 9,6 g 9,4 8,7 - 10,6 3 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,17 g 1003
Aske 1,0 g 1,04 1,03 - 1,07 3 2091
Tørstof 29,6 g 29,4 29,4 - 30 3 2091
Vand 70,4 g 70,6 70 - 70,6 3 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,350 µg 1003
D3-vitamin 0,112 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0950 µg 1300
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 66,0 mg T 1029.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 8,801 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 59 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,127 2091
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 69,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby