DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 936
Krydderskinke, udbenet
Engelsk navn
Pork, ham, spiced, deboned
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 845 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 845 kJ 1003
Energi (kcal) 203 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 203 kcal 1003
Protein 12,0 g 1 1061
Protein fra Aminosyrer 9,6 g 1003
Protein, deklaration 12,0 g 1 1061
Kulhydrat difference 4,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 15,2 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,62 g 1 1003
Aske 4,0 g 1003
Tørstof 35,8 g 1 1061
Vand 64,2 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,392 µg 1003
D3-vitamin 0,139 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,101 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,750 mg 0,57 - 1,02 6 T 988.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,230 mg 0,19 - 0,26 6 T 988.0
Niacinækvivalent 5,94 NE 1003
Niacin 3,80 mg 1003
B6-vitamin 0,436 mg 0,298 - 0,593 4 T 988.0
Pantotensyre 0,600 mg T 988.0
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 988.0
Folat 1,50 µg 0,8 - 4,6 10 T 988.0
B12-vitamin 0,650 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1450 mg 1 1061
Kalium 245 mg 1 1061
Calcium 7,00 mg 5 - 11 4 T 988.0
Magnesium 25,0 mg 23,7 - 26,8 4 T 988.0
Jern 0,960 mg 1 1061
Kobber 0,0790 mg 1 1061
Zink 2,40 mg 1 1061
Mangan 0,0140 mg 0,013 - 0,018 4 T 988.0
Krom 5,30 µg 3,0 0,4 - 7,3 126 T 988.0
Molybdæn 0 µg 1 T 988.0
Selen 6,90 µg 0,0 - 300 231 T 988.0
Fosfor 188 mg 180 - 200 6 T 988.0
Jod 1,000 µg 0,35 - 2,1 5 T 988.0
Nikkel 2,50 µg 1,8 0,0 - 16,9 130 T 1490.0
Kviksølv 0,130 µg 0,0 0,0 - 2,3 126 T 988.0
Arsen 2,00 µg 0,0 - 18 266 T 988.0
Cadmium 1,90 µg 1,0 0,0 - 24 126 T 988.0
Bly 5,60 µg 2,8 0,0 - 9,2 126 T 988.0
Sum mineraler 1910 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,60 g 1 1001
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,232 1,65 T 988.0
C15:0 0,000 0,0 T 988.0
C16:0 3,850 27,5 T 988.0
C17:0 0,000 0,0 T 988.0
C18:0 1,957 13,9 T 988.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,489 3,49 T 988.0
C17:1,n-7 0,000 0,0 T 988.0
C18:1,n-9 6,232 44,5 T 988.0
C20:1,n-11 0,103 0,736 T 988.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,030 7,36 T 988.0
C18:3,n-3 0,090 0,644 T 988.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 988.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 988.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 988.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 988.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,039 43,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,825 48,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,120 8,01 1003
Sum fedtsyrer 13,984 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,090 0,644 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,030 7,36 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 47 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,920 1061
Isoleucin 576 300 T 988.0
Leucin 883 460 T 988.0
Lysin 1080 560 T 988.0
Methionin 307 160 T 988.0
Cystin 81 42 T 988.0
Phenylalanin 442 230 T 988.0
Tyrosin 403 210 T 988.0
Threonin 499 260 T 988.0
Tryptofan 129 67 T 988.0
Valin 634 330 T 988.0
Arginin 710 370 T 988.0
Histidin 442 230 T 988.0
Alanin 710 370 T 988.0
Asparaginsyre 1080 560 T 988.0
Glutaminsyre 1630 850 T 988.0
Glycin 595 310 T 988.0
Prolin 461 240 T 988.0
Serin 480 250 T 988.0
Sum essentielle Aminosyrer 8310 T 988.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 10230 T 988.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,10 mg 0,5 - 2,3 T 988.0
Cholin 69,9 mg 1 2187
Tyramin 1,10 mg 0,5 - 4,1 T 988.0
Putrescin 0,450 mg T 988.0
Cadaverin 0,130 mg T 988.0
Spermin 0,130 mg T 988.0
Spermidin 1,45 mg T 988.0
Sum biogene aminer 4,36 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 T 988.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby