DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 941
Remoulade, fedtreduceret, uspec.
Engelsk navn
Remoulade, fatreduced, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 939 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 939 kJ 1003
Energi (kcal) 228 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 228 kcal 1003
Protein 0,8 g 1316
Protein, deklaration 0,8 g 1316
Kulhydrat difference 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,1 g 1003
Kostfibre 0,5 g T 1250.0
Fedt 23,5 g 21,15 15,2 - 36,2 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,66 g 1003
Aske 2,2 g 1316
Tørstof 30,1 g 1316
Vand 69,9 g 1316
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 54,0 RE 1003
Retinol 54,0 µg T 1250.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,02 µg 1003
D3-vitamin 1,02 µg T 1250.0
E-vitamin 7,50 α-TE
alfa-Tokoferol 7,50 mg T 1250.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0250 mg T 1250.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0380 mg T 1250.0
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg T 1250.0
B6-vitamin 0,0440 mg T 1250.0
Folat 7,00 µg T 1250.0
B12-vitamin 1,10 µg T 1250.0
C-vitamin 2,00 mg 1003
Ascorbinsyre 2,00 mg T 1250.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 265 mg T 1250.0
Kalium 49,0 mg T 1250.0
Calcium 14,0 mg T 1250.0
Magnesium 3,00 mg T 1250.0
Jern 1,20 mg 1,03 - 1,46 3 T 1250.0
Zink 0,600 mg T 1250.0
Selen 1,60 µg T 1009.0
Fosfor 55,0 mg T 1250.0
Jod 5,00 µg 2,7 - 10,2 3 T 1250.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 3,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 3,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 0,024 0,108 1818
C16:0 1,401 6,24 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 0,474 2,11 1818
C20:0 0,145 0,644 1818
C22:0 0,086 0,384 1818
C24:0 0,036 0,16 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,053 0,237 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 11,395 50,8 1818
C20:1,n-11 0,261 1,16 1818
C22:1,n-9 0,149 0,664 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,069 0,309 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 6,195 27,6 1818
C18:3,n-3 2,103 9,37 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,036 0,158 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 2,166 9,65 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,928 53,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 8,334 37,1 1003
Sum fedtsyrer 22,428 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,103 9,37 1003
Sum n-6 fedtsyrer 6,231 27,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 100 mg T 1250.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,128 1316
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby