DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 943
Tyggegummi, uden sukker, uspec.
Engelsk navn
Chewing gum, no sugar added, all types
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1451 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1451 kJ 1003
Energi (kcal) 342 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 342 kcal 1003
Protein 0,6 g 5 1823
Protein, deklaration 0,6 g 5 1823
Kulhydrat difference 86,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 83,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 83,6 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1865
Fedt 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,26 g 1 1003
Aske 9,8 g 5 1823
Tørstof 96,4 g 1 1823
Vand 3,6 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1 2135
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 2135
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 102 mg 1 1823
Kalium 87,0 mg 1 1823
Calcium 2360 mg 1 1823
Magnesium 186 mg 1 1823
Jern 10,00 mg 1 1823
Kobber 0,0500 mg 1 1823
Zink 0,0900 mg 1 1823
Mangan 1,09 mg 1 1823
Selen 1,000 µg 0,5 - 2 4 T 903.0
Fosfor 4,00 mg 1 2135
Jod 0,200 µg 1 2135
Sum mineraler 2740 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Maltose 2,40 g 1 1823
Sum disakkarider 2,40 g 1003
Sum sukkerarter 2,40 g 1003
Tilsat Sukker 2,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 2,4 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,096 1823
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby