DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 962
Roulade, abrikos
Engelsk navn
Swiss roll, apricot stuffing
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1382 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1382 kJ 1003
Energi (kcal) 327 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 327 kcal 1003
Protein 3,6 g 2,3 - 5,3 8 1062
Protein, deklaration 4,0 g 2,52 - 5,81 8 1062
Kulhydrat difference 62,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 61,0 g 1003
Kostfibre 1,0 g 0,94 0,8 - 1,22 10 T 1062.0
Fedt 7,3 g 2 - 12,8 8 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,35 g 8 1003
Aske 0,7 g 0,44 - 1,06 8 1062
Tørstof 73,9 g 70,8 - 77,1 8 1062
Vand 26,1 g 22,9 - 29,2 8 1062
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 142 mg 40 - 238 8 1062
Kalium 119 mg 73 - 146 8 1062
Jern 1,41 mg 0,73 - 1,71 8 1062
Sum mineraler 262 mg 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 17,3 g 1 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 6,789 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,632 1062
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby