DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 971
Lakrids, sød
Engelsk navn
Liquorice, sweet
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1463 kJ 1003
Energi (kcal) 345 kcal 1003
Protein 3,6 g 3,6 3,6 - 3,6 1 1823
Protein, deklaration 3,6 g 3,6 3,6 - 3,6 1 1823
Kulhydrat difference 78,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 78,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 42,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt 2,0 g 4 1823
Alkohol 0,0 g 1358
Salt deklaration 0,06 g 1 1003
Aske 2,2 g 1 1823
Tørstof 85,9 g 1 1823
Vand 14,1 g 1 1823
Nitrogen 0,576 g 0,576 0,576 - 0,576 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2136
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2136
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 2136
B6-vitamin 0 mg 1 2136
Folat 0 µg 1 2136
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 22,0 mg 1 1823
Kalium 11,0 mg 1 1823
Calcium 0 mg 1 2136
Magnesium 26,0 mg 1 1823
Jern 0,350 mg 1 1823
Kobber 0,0500 mg 1 1823
Zink 0 mg 1 2136
Selen 1,000 µg 1 2136
Fosfor 44,0 mg 1 2136
Chlorid 0,500 mg 1 1823
Jod 0 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 11,0 g 1 1823
Glukose 12,6 g 1 1823
Sum monosakkarider 23,6 g 1003
Maltose 2,20 g 1 1823
Sakkarose 16,9 g 1 1823
Sum disakkarider 19,1 g 1003
Sum sukkerarter 42,7 g 1003
Tilsat Sukker 43,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 43,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,050 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,300 2136
Sum fedtsyrer 1,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,020 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,210 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby