DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 975
Gaffelbidder
Engelsk navn
Herring, pickled, canned
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 796 kJ 1003
Energi (kcal) 192 kcal 1003
Protein 12,0 g 0 1059
Protein fra Aminosyrer 10,2 g 1003
Protein, deklaration 12,0 g 0 1059
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt 16,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 9,6 g T 1034
Tørstof 37,6 g 1001
Vand 62,4 g 1001
Tilsat sukker 8,0 g 1003
Nitrogen 1,968 g 1059
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 42,0 RE 1003
Retinol 42,0 µg 36 - 54 3 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
E-vitamin 0,900 α-TE
alfa-Tokoferol 0,900 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0800 mg 0,008 - 0,173 5 1022
Niacinækvivalent 4,50 NE 1003
Niacin 2,50 mg 1355
B6-vitamin 0,150 mg 0,119 - 0,165 2 1025
B12-vitamin 4,50 µg 3,72 - 5,59 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2830 mg 2390 - 3110 3 1058
Kalium 123 mg 119 - 128 3 1058
Calcium 60,0 mg 1355
Magnesium 12,6 mg 12,1 - 13 3 1058
Jern 0,700 mg 0,16 - 1 5 1043
Fluor 0,180 µg 0,16 - 0,2 1357
Jod 30,0 µg 8 - 69 8 1041
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 14,800 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 630 320 1059
Leucin 964 490 1059
Lysin 1200 610 1059
Methionin 394 200 1059
Cystin 63 32 1059
Phenylalanin 512 260 1059
Tyrosin 413 210 1059
Threonin 571 290 1059
Tryptofan 120 61 1059
Valin 768 390 1059
Arginin 708 360 1059
Histidin 256 130 1059
Alanin 748 380 1059
Asparaginsyre 1220 620 1059
Glutaminsyre 1670 850 1059
Glycin 649 330 1059
Prolin 492 250 1059
Serin 531 270 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,925

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby