DTU food logo
DTU logo
Nr.384Bønnespirer, adzuki, rå
Engelsk navnBean, adzuki, sprouted, raw
Taxonomisk navnVigna angularis (Willd.) Ohwi & H. Ohashi var. angularis
Synonymerazuki, azukibønne, adzukibønne.

Makronæringstoffer m.m.Indh. /100gEnhKilde
Energi, kJ568 kJ 1003
Energi, kcal136 1003
total-N1,600 g 1321
Protein, total10,0 g 1321
Protein, deklaration10,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff.24,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig18,8 g 1003
kulhydrat, deklaration18,8 g 1003
Tilsat sukker0,0 g 1321
Kostfibre5,2 g 1321
Fedt, total1,0 g 1321
Alkohol0,0 g 1321
Aske0,8 g 1001
Tørstof35,8 g 1001
Vand64,2 g 1001

Faktorer m.m.VærdiKilde
Svind0
Proteinomregningsfaktor(NCF)6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF)0,700

VitaminerIndh. /100gEnhKilde
D-vitamin0 µg 1003
D3 cholecalciferol0 µg 1655
Folat100 µg 1803
B12-vitamin0 µg 1655

Mineraler og uorganiskIndh. /100gEnhKilde
Calcium, Ca44,3 mg 1015
Phosphor, P174 mg 1015

SterolerIndh. /100gEnhKilde
Cholesterol0 mg 1655