DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 277
Bouillon, hønsekød, spiseklar
Engelsk navn
Bouillon, chicken, prepared
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 18 kJ 1003
Energi (kcal) 4 kcal 1003
Protein 0,3 g 1938
Protein, deklaration 0,3 g 1938
Kulhydrat difference 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,78 g 1003
Aske 0,9 g 1938
Tørstof 1,7 g 1938
Vand 98,3 g 1938
Nitrogen 0,045 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 0 µg 1938
D-vitamin 0,01000 µg 1 2135
E-vitamin 0,01000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,01000 mg 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0,00200 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00700 mg 1938
Niacinækvivalent 0,0410 NE 1003
Niacin 0,0410 mg 1938
B6-vitamin 0,00200 mg 1938
Folat 1,000 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Cholin 1,90 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 313 mg 1938
Kalium 6,00 mg 1938
Calcium 6,00 mg 1938
Magnesium 2,00 mg 1938
Jern 0,0200 mg 1938
Kobber 0,01000 mg 1938
Zink 0,01000 mg 1938
Selen 0,500 µg 1938
Fosfor 3,00 mg 1938
Fluor 70,0 µg 1938
Jod 0,300 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,200 g 1 2190
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,000 0,0 1938
C16:0 0,043 20,7 1938
C18:0 0,011 5,31 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,077 37,1 1938
C20:1,n-11 0,002 0,966 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 34,7 1938
C18:3,n-3 0,002 0,966 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,054 26 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,079 38,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,074 35,7 1003
Sum fedtsyrer 0,207 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,966 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 34,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby