DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 652
Salat, Radicchio rosso, rå
Engelsk navn
Chickory, raddichio, raw
Taxonomisk navn
Chichorium intybus var. foliosum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 102 kJ 1003
Energi (kcal) 24 kcal 1003
Protein 1,4 g 2 1938
Protein, deklaration 1,4 g 2 1938
Kulhydrat difference 4,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,6 g 1003
Kostfibre 0,9 g 1938
Fedt 0,3 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 2 1003
Aske 0,7 g 2 1938
Tørstof 6,9 g 2 1938
Vand 93,1 g 2 1938
Nitrogen 0,229 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0160 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0280 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0,675 NE 1003
Niacin 0,255 mg 2 1938
B6-vitamin 0,0570 mg 2 1938
Pantotensyre 0,269 mg 2 1938
Folat 60,0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,00 mg 1003
Ascorbinsyre 8,00 mg 2 1938
Cholin 11,8 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 22,0 mg 2 1938
Kalium 302 mg 2 1938
Calcium 19,0 mg 2 1938
Magnesium 13,0 mg 2 1938
Jern 0,570 mg 1 1938
Kobber 0,341 mg 2 1938
Zink 0,620 mg 2 1938
Mangan 0,138 mg 2 1938
Selen 0 µg 1 2136
Fosfor 40,0 mg 2 1938
Jod 1,000 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,60 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 0,510 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,000210 g 1346
Sum organiske syrer 0,000210 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,003 1,47 1342
C16:0 0,054 30,8 1342
C18:0 0,003 1,47 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,005 2,94 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,095 54,4 1342
C18:3,n-3 0,015 8,82 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,059 33,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,005 2,94 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,111 63,2 1003
Sum fedtsyrer 0,175 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,015 8,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,095 54,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 85 370 1342
Leucin 62 270 1342
Lysin 55 240 1342
Methionin 8 37 1342
Phenylalanin 34 150 1342
Threonin 39 170 1342
Tryptofan 25 110 1342
Valin 64 280 1342
Arginin 105 460 1342
Histidin 25 110 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby