DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 995
Fasan, kød og skind, rå
Engelsk navn
Pheasant, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Phasianus colchicus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 712 kJ 1003
Energi (kcal) 170 kcal 1003
Protein 21,7 g 0,0 1938
Protein fra Aminosyrer 19,8 g 1003
Protein, deklaration 21,7 g 0,0 1938
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 9,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 1003
Aske 1,3 g 1938
Tørstof 32,2 g 1938
Vand 67,8 g 1938
Nitrogen 3,632 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 73,0 RE 1003
Retinol 73,0 µg 1342
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,40 µg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0720 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,143 mg 1938
Niacinækvivalent 11,9 NE 1003
Niacin 6,43 mg 1938
B6-vitamin 0,660 mg 1938
Pantotensyre 0,928 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0,770 µg 1938
C-vitamin 5,30 mg 1003
Ascorbinsyre 5,30 mg 1938
Cholin 85,8 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 40,0 mg 1938
Kalium 243 mg 1938
Calcium 12,0 mg 1938
Magnesium 20,0 mg 1938
Jern 1,15 mg 1938
Kobber 0,0650 mg 1938
Zink 0,960 mg 1938
Mangan 0,0170 mg 1938
Fosfor 214 mg 1938
Jod 8,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,012 0,148 1342
C16:0 1,971 23,7 1342
C18:0 1,109 13,3 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,421 17,1 1342
C18:1,n-9 2,571 31 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,096 13,2 1342
C18:3,n-3 0,000 0,0 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,066 0,792 1342
C20:5,n-3 0,004 0,0495 1342
C22:5,n-3 0,029 0,346 1342
C22:6,n-3 0,008 0,0991 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 3,092 37,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,991 48,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,203 14,5 1003
Sum fedtsyrer 8,287 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,041 0,495 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,162 14 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 71 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1160 320 1342
Leucin 1850 510 1342
Lysin 1890 520 1342
Methionin 690 190 1342
Cystin 400 110 1342
Phenylalanin 944 260 1342
Tyrosin 981 270 1342
Threonin 1090 300 1342
Tryptofan 331 91 1342
Valin 1200 330 1342
Arginin 1490 410 1342
Histidin 799 220 1342
Alanin 1450 400 1342
Asparaginsyre 1930 530 1342
Glutaminsyre 2910 800 1342
Glycin 1820 500 1342
Prolin 1020 280 1342
Serin 1090 300 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 66 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,892 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby