DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1005
Blomkål, importeret, rå
Engelsk navn
Cauliflower, imported, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. botrytis (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 132 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 121 kJ 1003
Energi (kcal) 31 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 29 kcal 1003
Protein 3,1 g 2,11 - 4,13 12 1068
Protein fra Aminosyrer 2,0 g 1003
Protein, deklaration 3,1 g 2,11 - 4,13 12 1068
Kulhydrat difference 5,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Kostfibre 2,7 g 1,97 - 3,35 12 1068
Fedt 0,4 g 1 1068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 6 1003
Aske 0,8 g 0,66 - 0,86 12 1068
Tørstof 9,5 g 8 - 12,5 12 1068
Vand 90,5 g 87,5 - 92 12 1068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,67 RE 1003
Retinol 0 µg T 14.0
beta-Caroten 40,0 µg 18 - 102 8 T 14.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 14.0
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,200 mg 0,12 - 0,3 5 T 14.0
K1-vitamin 16,0 µg 14 T 14.0
K-vitamin 16,0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0588 mg 0,027 - 0,131 50 T 14.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0727 mg 0,049 - 0,092 33 T 14.0
Niacinækvivalent 1,19 NE 1003
Niacin 0,600 mg 0,53 - 0,75 10 T 14.0
B6-vitamin 0,145 mg 0,094 - 0,252 50 T 14.0
Pantotensyre 0,600 mg T 14.0
Biotin 1,50 µg T 14.0
Folat 165 µg 86 - 226 50 T 14.0
Frit folat 32,0 µg 18,7 - 59,4 4 T 14.0
B12-vitamin 0 µg T 14.0
C-vitamin 56,0 mg 1003
Ascorbinsyre 56,0 mg 36,8 - 92,9 12 1068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,0 mg 8,3 - 55 6 T 14.0
Kalium 286 mg 189 - 375 33 T 14.0
Calcium 24,5 mg 21,7 - 29 11 T 14.0
Magnesium 13,2 mg 5,15 - 17,4 33 T 14.0
Jern 0,402 mg 0,24 - 0,7 33 T 14.0
Kobber 0,0420 mg 0,042 0,029 - 0,073 14 T 14.0
Zink 0,261 mg 0,16 - 0,49 33 T 14.0
Mangan 0,230 mg 0,15 - 0,39 5 T 14.0
Krom 0,600 µg 0,5 0,0 - 1,7 20 1506
Selen 0,400 µg 0,3 0,0 - 1,1 13 1914
Fosfor 48,1 mg 38,9 - 56,7 6 T 14.0
Jod 0,800 µg 0,1 - 3,2 8 T 14.0
Nikkel 9,80 µg 0,4 - 132 24 1843, 1914
Kviksølv 0,0600 µg 0,0 0,0 - 0,4 20 1506
Arsen 0,440 µg 0,42 0,0 - 1,8 20 1506
Cadmium 0,614 µg 0,23 - 1,9 24 1843, 1914
Bly 1,09 µg 0,2 - 4,1 24 1843, 1914
Sum mineraler 389 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,31 g T 14.0
Glukose 0,510 g T 14.0
Sum monosakkarider 1,82 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g T 14.0
Sakkarose 0,0600 g T 14.0
Sum disakkarider 0,0600 g 1003
Sum sukkerarter 1,88 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,01000 g T 14.0
Cellulose 1,12 g T 14.0
Lignin 0,01000 g T 14.0
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 1,50 mg 1 - 2 T 14.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,069 21,6 1039
C18:0 0,007 2,2 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,026 8,17 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,030 9,43 1039
C18:3,n-3 0,187 58,4 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,076 23,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,026 8,17 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,217 67,9 1003
Sum fedtsyrer 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,187 58,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,030 9,43 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,496 1068
Isoleucin 109 220 1059
Leucin 164 330 1059
Lysin 149 300 1059
Methionin 38 77 1059
Cystin 18 37 1059
Phenylalanin 104 210 1059
Tyrosin 64 130 1059
Threonin 104 210 1059
Tryptofan 35 71 1059
Valin 179 360 1059
Arginin 119 240 1059
Histidin 55 110 1059
Alanin 233 470 1059
Asparaginsyre 253 510 1059
Glutaminsyre 342 690 1059
Glycin 109 220 1059
Prolin 134 270 1059
Serin 154 310 1059
Sum essentielle Aminosyrer 936,448
Sum ikke essentielle aminosyrer 1426,99
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,01000 mg 2 T 14.0
Cholin 44,3 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 8 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby