Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1005
Blomkål, importeret, rå
Engelsk navn
Cauliflower, imported, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. botrytis
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 8
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 132 kJ 1003
Energi, kcal 31 kcal 1003
total-N 0,496 g 0,338 - 0,661 12 1068
Protein, total 3,1 g 2,113 - 4,131 12 1068
Protein, deklaration 3,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,7 g 1,97 - 3,35 12 1068
Fedt, total 0,4 g 1 1068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,66 - 0,86 12 1068
Tørstof 9,5 g 8,000 - 12,500 12 1068
Vand 90,5 g 87,500 - 92,000 12 1068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,33 RE 1003
Retinol 0 µg T 14
ß-caroten 40,0 µg 18 - 102 8 T 14
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 14
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,12 - 0,30 5 T 14
K1-vitamin 16,0 µg 14 T 14
B1-vitamin 0,059 mg 0,027 - 0,131 50 T 14
B2-vitamin, riboflavin 0,073 mg 0,049 - 0,092 33 T 14
Niacin 1,18 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,53 - 0,75 10 T 14
B6-vitamin 0,145 mg 0,094 - 0,252 50 T 14
Pantothensyre 0,600 mg T 14
Biotin 1,50 µg T 14
Folat 165 µg 86 - 226 50 T 14
Frit folat 32,0 µg 18,7 - 59,4 4 T 14
B12-vitamin 0 µg T 14
C-vitamin 56,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 56,0 mg 36,8 - 92,9 12 1068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 8,3 - 55,0 6 T 14
Kalium, K 286 mg 189 - 375 33 T 14
Calcium, Ca 24,5 mg 21,7 - 29 11 T 14
Magnesium, Mg 13,2 mg 5,15 - 17,4 33 T 14
Phosphor, P 48,1 mg 38,9 - 56,7 6 T 14
Jern, Fe 0,402 mg 0,24 - 0,7 33 T 14
Kobber, Cu 0,042 mg 0,042 0,029 - 0,073 14 T 14
Zink, Zn 0,261 mg 0,16 - 0,49 33 T 14
Jod, I 0,800 µg 0,1 - 3,2 8 T 14
Mangan, Mn 0,230 mg 0,15 - 0,39 5 T 14
Chrom, Cr 0,600 µg 0,500 0 - 1,7 20 1506
Selen, Se 0,400 µg 0,300 0,0 - 1,1 13 1914
Nikkel, Ni 9,80 µg 0,4 - 132,3 24 1843, 1914
Kviksølv, Hg 0,060 µg 0,000 0 - 0,4 20 1506
Arsen, As 0,440 µg 0,420 0 - 1,8 20 1506
Cadmium, Cd 0,614 µg 0,23 - 1,90 24 1843, 1914
Bly, Pb 1,09 µg 0,2 - 4,1 24 1843, 1914
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 1,50 mg 1 - 2 T 14
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,010 mg 2 T 14
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,31 g T 14
Glucose 0,510 g T 14
Monosaccharider, total 1,82 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g T 14
Saccharose 0,060 g T 14
Disaccharider, total 0,060 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,88 g 1003
Stivelse 0,010 g T 14
(a)Hexoses 0,390 g T 14
(b)Pentoses 0,540 g T 14
(c)UronicAcids 0,500 g T 14
Cellulose 1,12 g T 14
Lignin 0,010 g T 14
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,069 21,7 1039
C18:0 0,007 2,20 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,026 8,18 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,030 9,43 1039
C18:3,n-3 0,187 58,5 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,076 23,8 1003
Sum monoumættede 0,026 8,15 1003
Sum polyumættede 0,217 68,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,319 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,187 58,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,030 9,40 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 109 220 1059
Leucin 164 330 1059
Lysin 149 300 1059
Methionin 38 77 1059
Cystin 18 37 1059
Phenylalanin 104 210 1059
Tyrosin 64 130 1059
Threonin 104 210 1059
Tryptofan 35 71 1059
Valin 179 360 1059
Arginin 119 240 1059
Histidin 55 110 1059
Alanin 233 470 1059
Asparaginsyre 253 510 1059
Glutaminsyre 342 690 1059
Glycin 109 220 1059
Prolin 134 270 1059
Serin 154 310 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby