DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1007
Salt, stensalt, køkkensalt
Engelsk navn
Salt, block
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 0 kJ 1003
Energi, kcal 0 kcal 1003
Nitrogen, total 0,000 g 1655
Protein, videnskabelig 0,0 g 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1655
Kulhydrat, difference -0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 99,8 g 1003
Tørstof 99,8 g 1344
Vand 0,2 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1655
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1655
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1655
B6-vitamin 0 mg 1655
Pantothensyre 0 mg 1655
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1655
Frit folat 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 38700 mg 1344
Kalium, K 0 mg 1344
Calcium, Ca 230 mg 1344
Magnesium, Mg 140 mg 1344
Fosfor, P 0 mg 1344
Jern, Fe 0,300 mg 0,26 - 2,78 2 1043
Kobber, Cu 0,390 mg 1344
Zink, Zn 0,0760 mg 0,05 - 0,12 3 T 417
Jod, I 1300 µg 1295
Selen, Se 0,500 µg 0,5 - 1 3 T 417
Nikkel, Ni 3,00 µg 3 - 5 4 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 1655
Glukose 0 g 0 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 0 1655
Maltose 0 g 0 1655
Sakkarose 0 g 0 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 0 1655
Hexose 0 g 0 1655
Pentose 0 g 0 1655
Uronic Acid 0 g 0 1655
Cellulose 0 g 0 1655
Lignin 0 g 0 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1655
C6:0 0,000 0 1655
C8:0 0,000 0 1655
C10:0 0,000 0 1655
C12:0 0,000 0 1655
C14:0 0,000 0 1655
C15:0 0,000 0 1655
C16:0 0,000 0 1655
C17:0 0,000 0 1655
C18:0 0,000 0 1655
C20:0 0,000 0 1655
C22:0 0,000 0 1655
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1655
C15:1 0,000 0 1655
C16:1,n-7 0,000 0 1655
C17:1,n-7 0,000 0 1655
C18:1,n-9 0,000 0 1655
C20:1,n-11 0,000 0 1655
C22:1,n-9 0,000 0 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 1655
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 1655
C20:3,n-3 0,000 0 1655
C20:4,n-6 0,000 0 1655
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1655
C22:5,n-3 0,000 0 1655
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 0 1003
Sum monoumættede 0,000 0 1003
Sum polyumættede 0,000 0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1655
Leucin 0 0 1655
Lysin 0 0 1655
Methionin 0 0 1655
Cystin 0 0 1655
Phenylalanin 0 0 1655
Tyrosin 0 0 1655
Threonin 0 0 1655
Tryptofan 0 0 1655
Valin 0 0 1655
Arginin 0 0 1655
Histidin 0 0 1655
Alanin 0 0 1655
Asparaginsyre 0 0 1655
Glutaminsyre 0 0 1655
Glycin 0 0 1655
Prolin 0 0 1655
Serin 0 0 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby