Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1008
Karameller, blandede
Engelsk navn
Toffees, mixed
Synonymer
Karamel
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2023 kJ 1003
Energi, kcal 483 kcal 1003
total-N 0,336 g 1344
Protein, total 2,1 g 1344
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 67,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 71,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 71,4 g 1003
Tilsat sukker 48,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 20,9 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,35 - 1,6 5 1348
Tørstof 95,2 g 1344
Vand 4,8 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0,400 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 320 mg 1344
Kalium, K 210 mg 1344
Calcium, Ca 95,0 mg 1344
Magnesium, Mg 25,0 mg 1344
Phosphor, P 64,0 mg 1344
Jern, Fe 1,50 mg 1344
Kobber, Cu 0,400 mg 1344
Zink, Zn 0,320 mg 0,13 - 0,60 5 1348
Jod, I 12,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,083 mg 0,028 - 0,130 5 1348
Chrom, Cr 17,0 µg 4,0 - 37 5 1348
Selen, Se 0,500 µg 0,5 - 1,0 5 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 20,0 µg 3 - 40 5 1348
Kviksølv, Hg 0 µg 0 - 0,4 5 1348
Arsen, As 0 µg 2 1348
Cadmium, Cd 1,00 µg 0,5 - 2 5 1348
Bly, Pb 5,00 µg 0 - 10 5 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 66,8 g 1344
Stivelse 0,910 g 1344
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 24 71 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby