Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 102
Sigtemel
Engelsk navn
Rye-flour, wheat-flour, bolted
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1485 kJ 1003
Energi, kcal 355 kcal 1003
total-N 1,684 g 1,596 - 1,860 6 1825, 1838
Protein, total 9,6 g 9,097 - 10,602 6 1825, 1838
Protein, deklaration 10,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 75,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 71,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 70,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,4 g 3,7 - 6,2 6 1825, 1838
Fedt, total 2,0 g 1,6 - 2,2 3 1825, 1838
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,6 - 1,5 6 1825, 1838
Tørstof 88,3 g 86,900 - 90,000 9 1072, 1825, 1838
Vand 11,7 g 10,000 - 13,100 9 1072, 1825, 1838
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,594 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,594 mg 0,16 - 1,14 7 1034, 1838
alfa-tokotrienol 0,200 mg 0,06 - 0,26 5 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,340 mg 0,30 - 0,38 2 1838
B2-vitamin, riboflavin 0,046 mg 0,046 - 0,046 2 1838
Niacin 1,88 NE 1003
niacin 0,800 mg 0,75 - 0,84 10 1018
B6-vitamin 0,172 mg 0,115 - 0,221 3 1072
Pantothensyre 0,420 mg 0,41 - 0,43 2 1838
Biotin 2,50 µg 1337
Folat 26,0 µg 6 1803
Frit folat 15,0 µg 1337
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,12 mg 2,0 - 2,5 5 1058, 1838
Kalium, K 215 mg 190 - 240 5 1058, 1838
Calcium, Ca 19,7 mg 17,6 - 21,1 8 1015, 1838
Magnesium, Mg 42,2 mg 34 - 52,2 5 1058, 1838
Phosphor, P 148 mg 120 - 165 8 1015, 1838
Jern, Fe 1,56 mg 1,52 - 1,60 2 1838
Kobber, Cu 0,152 mg 0,093 - 0,21 11 1104, 1838
Zink, Zn 1,19 mg 0,33 - 2,7 11 1104, 1838
Jod, I 2,80 µg 2,2 - 4,7 9 1055
Mangan, Mn 0,960 mg 0,96 - 0,96 2 1838
Selen, Se 0,500 µg 0 - 0,1 9 1104
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,350 mg 4 1491
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,320 g 1337
Glucose 0,430 g 1337
Monosaccharider, total 0,750 g 1003
Lactose 0 g 1337
Maltose 1,90 g 1337
Saccharose 0,510 g 1337
Disaccharider, total 2,41 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,16 g 1003
Stivelse 62,3 g 1337
(a)Hexoses 3,26 g 1337
(b)Pentoses 2,93 g 1337
(c)UronicAcids 0,350 g 1337
Cellulose 0,670 g 1337
Lignin 0,180 g 1337
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 404 240 1059
Leucin 724 430 1059
Lysin 286 170 1059
Methionin 162 96 1059
Cystin 219 130 1059
Phenylalanin 522 310 1059
Tyrosin 236 140 1059
Threonin 320 190 1059
Tryptofan 113 67 1059
Valin 522 310 1059
Arginin 438 260 1059
Histidin 236 140 1059
Alanin 387 230 1059
Asparaginsyre 556 330 1059
Glutaminsyre 3050 1810 1059
Glycin 387 230 1059
Prolin 994 590 1059
Serin 556 330 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby