Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1036
Margarine, 80 %, stegning/bagning, animalsk og vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, for frying/baking, animal and vegetable fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3030 kJ 1003
Energi, kcal 724 kcal 1003
total-N 0,016 g T 1030
Protein, total 0,0 g T 1030
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 81,9 g 80,7 - 83,3 42 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g T 1030
Tørstof 84,0 g T 1030
Vand 16,0 g T 1030
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1030
ß-caroten 360 µg T 1030
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 8,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 8,50 mg 8,00 5,0 - 12,0 11 T 1030
gamma-tokoferol 10,0 mg 4,9 - 11,7 6 T 1030
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,007 mg 0,005 - 0,008 2 T 1030
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 0,005 - 0,028 4 T 1030
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg T 1030
B6-vitamin 0,003 mg 1 T 1030
Pantothensyre 0 mg T 1030
Biotin 0 µg T 1030
Folat 2,00 µg T 1030
Frit folat 2,00 µg T 1030
B12-vitamin 0 µg T 1030
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1030
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 592 mg 1 T 1030
Kalium, K 52,0 mg 1 T 1030
Calcium, Ca 10,0 mg 5 - 13 2 T 1030
Magnesium, Mg 1,90 mg 1 T 1030
Phosphor, P 10,0 mg 1 T 1030
Jern, Fe 0,060 mg 0,03 - 0,11 5 T 1030
Kobber, Cu 0,010 mg 1 T 1030
Zink, Zn 0,050 mg 1 T 1030
Jod, I 1,50 µg 1 - 2 T 1030
Mangan, Mn 0,012 mg 1 T 1030
Chrom, Cr 9,20 µg 3,0 - 19,7 12 T 1030
Selen, Se 0 µg 1 T 1030
Nikkel, Ni 10,3 µg 1,3 - 20,3 12 T 1030
Kviksølv, Hg 0 µg 1 T 1030
Cadmium, Cd 0,300 µg 0,000 0 - 1,5 12 T 1030
Bly, Pb 0,600 µg 0 - 4,6 12 T 1030
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,100 g T 1030
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1835
C10:0 0,000 0,00 1835
C12:0 0,300 0,38 1835
C14:0 3,00 3,86 1835
C16:0 18,7 24,1 1835
C18:0 6,20 7,98 1835
C20:0 1,60 2,06 1835
C22:0 1,60 2,06 1835
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1835
C16:1,n-7 0,100 0,12 1835
C18:1,n-9 20,3 26,1 1835
C20:1,n-11 0,900 1,16 1835
C22:1,n-9 0,000 0,00 1835
C18:1,trans n-9 5,40 6,95 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 9,40 12,1 1835
C18:3,n-3 2,50 3,22 1835
C22:6,n-3 0,000 0,00 1835
Andre fedtsyrer 7,70 9,91 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 31,4 40,4 1003
Sum monoumættede 21,3 27,4 1003
Sum polyumættede 11,9 15,3 1003
Sum transfedtsyrer 5,40 6,95 1003
Fedtsyrer, total 77,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,50 3,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 9,40 12,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby