DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1036
Margarine, 80 %, stegning/bagning, animalsk og vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, for frying/baking, animal and vegetable fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3030 kJ 1003
Energi, kcal 737 kcal 1003
Nitrogen, total 0,016 g T 1030
Protein, videnskabelig 0,0 g 0 T 1030
Protein, deklaration 0,0 g 0 T 1030
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 81,9 g 80,7 - 83,3 42 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g T 1030
Tørstof 84,0 g T 1030
Vand 16,0 g T 1030
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1030
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 8,50 α-TE
alfa-tokoferol 8,50 mg 8 5 - 12 11 T 1030
gamma-tokoferol 10,00 mg 4,9 - 11,7 6 T 1030
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,00700 mg 0,005 - 0,008 2 T 1030
B2-vitamin, riboflavin 0,0250 mg 0,005 - 0,028 4 T 1030
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg T 1030
B6-vitamin 0,00300 mg 1 T 1030
Pantothensyre 0 mg T 1030
Biotin 0 µg T 1030
Folat 2,00 µg T 1030
Frit folat 2,00 µg T 1030
B12-vitamin 0 µg T 1030
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1030
beta-caroten 360 µg T 1030
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 592 mg 1 T 1030
Kalium, K 52,0 mg 1 T 1030
Calcium, Ca 10,00 mg 5 - 13 2 T 1030
Magnesium, Mg 1,90 mg 1 T 1030
Fosfor, P 10,00 mg 1 T 1030
Jern, Fe 0,0600 mg 0,03 - 0,11 5 T 1030
Kobber, Cu 0,01000 mg 1 T 1030
Zink, Zn 0,0500 mg 1 T 1030
Jod, I 1,50 µg 1 - 2 T 1030
Mangan, Mn 0,0120 mg 1 T 1030
Chrom, Cr 9,20 µg 3 - 19,7 12 T 1030
Selen, Se 0 µg 1 T 1030
Nikkel, Ni 10,3 µg 1,3 - 20,3 12 T 1030
Kviksølv, Hg 0 µg 1 T 1030
Cadmium, Cd 0,300 µg 0 0 - 1,5 12 T 1030
Bly, Pb 0,600 µg 0 - 4,6 12 T 1030
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0,1000 g T 1030
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1835
C10:0 0,000 0 1835
C12:0 0,300 0,386 1835
C14:0 3,004 3,86 1835
C16:0 18,725 24 1835
C18:0 6,208 7,97 1835
C20:0 1,602 2,05 1835
C22:0 1,602 2,05 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1835
C16:1,n-7 0,100 0,128 1835
C18:1,n-9 20,327 26,1 1835
C20:1,n-11 0,901 1,15 1835
C22:1,n-9 0,000 0 1835
C18:1,trans 5,407 6,94 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 9,413 12 1835
C18:3,n-3 (ALA) 2,503 3,21 1835
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 7,710 9,9 1835
Sum mættede 31,442 40,4 1003
Sum monoumættede 21,329 27,4 1003
Sum polyumættede 11,916 15,3 1003
Transfedtsyrer, total 5,407 6,94 1003
Fedtsyrer, total 77,805 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,503 3,21 1003
Sum n-6 fedtsyrer 9,413 12 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby