DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1036
Margarine, 80 %, stegning/bagning, animalsk og vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, for frying/baking, animal and vegetable fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3030 kJ 1003
Energi (kcal) 737 kcal 1003
Protein 0,0 g 0,0 T 1030.0
Protein, deklaration 0,0 g 0,0 T 1030.0
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 81,9 g 80,7 - 83,3 42 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,48 g 1 1003
Aske 2,8 g T 1030.0
Tørstof 84,0 g T 1030.0
Vand 16,0 g T 1030.0
Nitrogen 0,016 g T 1030.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 840 RE 1003
Retinol 780 µg T 1030.0
beta-Caroten 360 µg T 1030.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 8,50 α-TE
alfa-Tokoferol 8,50 mg 8,0 5 - 12 11 T 1030.0
gamma-Tokoferol 10,00 mg 4,9 - 11,7 6 T 1030.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,00700 mg 0,005 - 0,008 2 T 1030.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 0,005 - 0,028 4 T 1030.0
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg T 1030.0
B6-vitamin 0,00300 mg 1 T 1030.0
Pantotensyre 0 mg T 1030.0
Biotin 0 µg T 1030.0
Folat 2,00 µg T 1030.0
Frit folat 2,00 µg T 1030.0
B12-vitamin 0 µg T 1030.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 1030.0
Cholin 12,4 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 592 mg 1 T 1030.0
Kalium 52,0 mg 1 T 1030.0
Calcium 10,00 mg 5 - 13 2 T 1030.0
Magnesium 1,90 mg 1 T 1030.0
Jern 0,0600 mg 0,03 - 0,11 5 T 1030.0
Kobber 0,01000 mg 1 T 1030.0
Zink 0,0500 mg 1 T 1030.0
Mangan 0,0120 mg 1 T 1030.0
Krom 9,20 µg 3 - 19,7 12 T 1030.0
Selen 0 µg 1 T 1030.0
Fosfor 10,00 mg 1 T 1030.0
Jod 1,50 µg 1 - 2 T 1030.0
Nikkel 10,3 µg 1,3 - 20,3 12 T 1030.0
Kviksølv 0 µg 1 T 1030.0
Cadmium 0,300 µg 0,0 0,0 - 1,5 12 T 1030.0
Bly 0,600 µg 0,0 - 4,6 12 T 1030.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,1000 g T 1030.0
Tilsat Sukker 0,1 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,1 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1835
C10:0 0,000 0,0 1835
C12:0 0,300 0,386 1835
C14:0 3,004 3,86 1835
C16:0 18,725 24 1835
C18:0 6,208 7,97 1835
C20:0 1,602 2,05 1835
C22:0 1,602 2,05 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1835
C16:1,n-7 0,100 0,128 1835
C18:1,n-9 20,327 26,1 1835
C20:1,n-11 0,901 1,15 1835
C22:1,n-9 0,000 0,0 1835
C18:1,trans 5,407 6,94 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 9,413 12 1835
C18:3,n-3 2,503 3,21 1835
C22:6,n-3 0,000 0,0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 7,710 9,9 1835
Sum mættede fedtsyrer 31,442 40,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 21,329 27,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 11,916 15,3 1003
Sum transfedtsyrer 5,407 6,94 1003
Sum fedtsyrer 77,805 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,503 3,21 1003
Sum n-6 fedtsyrer 9,413 12 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby