DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1036
Margarine, 80 %, stegning/bagning, animalsk og vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, for frying/baking, animal and vegetable fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3030 kJ 1003
Energi (kcal) 737 kcal 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 81,9 g 80,7 - 83,3 42 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,1 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,1 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1835
C10:0 0,000 0 1835
C12:0 0,300 0,386 1835
C14:0 3,004 3,86 1835
C16:0 18,725 24 1835
C18:0 6,208 7,97 1835
C20:0 1,602 2,05 1835
C22:0 1,602 2,05 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1835
C16:1,n-7 0,100 0,128 1835
C18:1,n-9 20,327 26,1 1835
C20:1,n-11 0,901 1,15 1835
C22:1,n-9 0,000 0 1835
C18:1,trans 5,407 6,94 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 9,413 12 1835
C18:3,n-3 2,503 3,21 1835
C22:6,n-3 0,000 0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 7,710 9,9 1835
Sum mættede fedtsyrer 31,442 40,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 21,329 27,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 11,916 15,3 1003
Sum transfedtsyrer 5,407 6,94 1003
Sum fedtsyrer 77,805 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,503 3,21 1003
Sum n-6 fedtsyrer 9,413 12 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby