Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1038
Margarine, 80 %, bordbrug, animalsk og vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, table use, animal and vegetable fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3038 kJ 1003
Energi, kcal 726 kcal 1003
total-N 0,096 g T 1033
Protein, total 0,0 g T 1033
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 82,1 g 81,6 - 82,7 6 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g T 1033
Tørstof 84,0 g T 1033
Vand 16,0 g T 1033
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1033
ß-caroten 360 µg T 1033
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 17,2 α-TE 1003
alfa-tokoferol 17,2 mg 12,0 6,0 - 88,0 14 T 1033
gamma-tokoferol 22,0 mg 11,5 - 37,4 40 T 1033
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,007 mg 0,005 - 0,008 2 T 1033
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 0,005 - 0,028 4 T 1033
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg T 1033
B6-vitamin 0,003 mg 1 T 1033
Pantothensyre 0 mg T 1033
Biotin 0 µg T 1033
Folat 2,00 µg T 1033
Frit folat 2,00 µg T 1033
B12-vitamin 0 µg T 1033
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1033
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 454 mg 1 T 1033
Kalium, K 29,0 mg 1 T 1033
Calcium, Ca 10,0 mg T 1033
Phosphor, P 15,0 mg T 1033
Jern, Fe 0,060 mg 0,050 - 0,077 4 T 1033
Kobber, Cu 0 mg 1 T 1033
Zink, Zn 0,050 mg 1 T 1033
Jod, I 1,50 µg 1 - 2 T 1033
Mangan, Mn 0,012 mg 1 T 1033
Chrom, Cr 0 µg 1 T 1033
Selen, Se 0 µg 1 T 1033
Nikkel, Ni 38,0 µg 30 - 46 2 T 1033
Kviksølv, Hg 0 µg 1 T 1030
Cadmium, Cd 0,300 µg 0,000 0 - 1,5 12 T 1030
Bly, Pb 0,600 µg 0 - 4,6 12 T 1030
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g T 1027
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1835
C10:0 0,000 0,00 1835
C12:0 0,200 0,25 1835
C14:0 2,20 2,82 1835
C16:0 18,3 23,5 1835
C18:0 12,9 16,5 1835
C20:0 0,100 0,12 1835
C22:0 0,000 0,00 1835
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1835
C16:1,n-7 1,50 1,92 1835
C18:1,n-9 29,6 37,9 1835
C20:1,n-11 0,000 0,00 1835
C22:1,n-9 0,000 0,00 1835
C18:1,trans n-9 2,60 3,33 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 7,70 9,87 1835
C18:3,n-3 0,900 1,15 1835
C22:6,n-3 0,000 0,00 1835
Andre fedtsyrer 2,00 2,56 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 33,7 43,2 1003
Sum monoumættede 31,1 39,9 1003
Sum polyumættede 8,60 11,0 1003
Sum transfedtsyrer 2,60 3,33 1003
Fedtsyrer, total 78,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,900 1,15 1003
Sum n-6 fedtsyrer 7,70 9,87 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 T 1033

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby