DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1044
Margarine, gennemsnit
Engelsk navn
Margarine, (more than 50 % fat), average
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3049 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 3059 kJ 1003
Energi (kcal) 742 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 744 kcal 1003
Protein 0,0 g 0,0 T 1033.0
Protein, deklaration 0,0 g 0,0 T 1033.0
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g T 1033.0
Fedt 82,4 g 70,6 - 86 167 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,14 g 1 1003
Aske 2,0 g T 1033.0
Tørstof 84,0 g T 1033.0
Vand 16,0 g T 1033.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 840 RE 1003
Retinol 780 µg T 1033.0
beta-Caroten 360 µg T 1033.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 17,2 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 17,2 mg 12,0 6 - 88 14 T 1033.0
gamma-Tokoferol 22,0 mg 11,5 - 37,4 40 T 1033.0
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,00700 mg 0,005 - 0,008 2 T 1033.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 0,005 - 0,028 4 T 1033.0
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg T 1033.0
B6-vitamin 0,00300 mg 1 T 1033.0
Pantotensyre 0 mg T 1033.0
Biotin 0 µg T 1033.0
Folat 2,00 µg T 1033.0
Frit folat 2,00 µg T 1033.0
B12-vitamin 0 µg T 1033.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 1033.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 454 mg 1 T 1033.0
Kalium 29,0 mg 1 T 1033.0
Calcium 10,00 mg T 1033.0
Magnesium 2,10 mg 1 T 1033.0
Jern 0,0600 mg 0,05 - 0,077 4 T 1033.0
Kobber 0 mg 1 T 1033.0
Zink 0,0500 mg 1 T 1033.0
Mangan 0,0120 mg 1 T 1033.0
Krom 9,40 µg 0,5 - 25,8 19 T 1027.0
Fosfor 15,0 mg T 1033.0
Jod 1,50 µg 1 - 2 T 1033.0
Nikkel 38,0 µg 30 - 46 2 T 1033.0
Cadmium 0,300 µg 0,0 0,0 - 1,5 12 T 1030.0
Bly 0,600 µg 0,0 - 4,6 12 T 1030.0
Sum mineraler 510 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,600 g T 1033.0
Tilsat Sukker 0,6 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,6 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,100 0,127 1835
C10:0 0,100 0,127 1835
C12:0 0,700 0,893 1835
C14:0 1,200 1,53 1835
C16:0 14,496 18,5 1835
C18:0 5,898 7,53 1835
C20:0 0,500 0,638 1835
C22:0 0,600 0,766 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1835
C16:1,n-7 0,100 0,127 1835
C18:1,n-9 21,495 27,4 1835
C20:1,n-11 0,300 0,383 1835
C22:1,n-9 0,000 0,0 1835
C18:1,trans 6,698 8,55 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 21,794 27,8 1835
C18:3,n-3 1,700 2,17 1835
C22:6,n-3 0,000 0,0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2,599 3,32 1835
Sum mættede fedtsyrer 23,594 30,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 21,894 27,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 23,494 30 1003
Sum transfedtsyrer 6,698 8,55 1003
Sum fedtsyrer 78,280 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,700 2,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 21,794 27,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,096 T 1033.0
Tryptofan 0 T 1033.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby