DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1044
Margarine, gennemsnit
Engelsk navn
Margarine, (more than 50 % fat), average
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3049 kJ 1003
Energi, kcal 742 kcal 1003
Nitrogen, total 0,096 g T 1033
Protein, videnskabelig 0,0 g 0 T 1033
Protein, deklaration 0,0 g 0 T 1033
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g T 1033
Kostfibre 0,0 g T 1033
Fedt, total 82,4 g 70,6 - 86 167 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g T 1033
Tørstof 84,0 g T 1033
Vand 16,0 g T 1033
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1033
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 17,2 α-TE
alfa-tokoferol 17,2 mg 12 6 - 88 14 T 1033
gamma-tokoferol 22,0 mg 11,5 - 37,4 40 T 1033
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,00700 mg 0,005 - 0,008 2 T 1033
B2-vitamin, riboflavin 0,0250 mg 0,005 - 0,028 4 T 1033
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg T 1033
B6-vitamin 0,00300 mg 1 T 1033
Pantothensyre 0 mg T 1033
Biotin 0 µg T 1033
Folat 2,00 µg T 1033
Frit folat 2,00 µg T 1033
B12-vitamin 0 µg T 1033
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1033
beta-caroten 360 µg T 1033
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 454 mg 1 T 1033
Kalium, K 29,0 mg 1 T 1033
Calcium, Ca 10,00 mg T 1033
Magnesium, Mg 2,10 mg 1 T 1033
Fosfor, P 15,0 mg T 1033
Jern, Fe 0,0600 mg 0,05 - 0,077 4 T 1033
Kobber, Cu 0 mg 1 T 1033
Zink, Zn 0,0500 mg 1 T 1033
Jod, I 1,50 µg 1 - 2 T 1033
Mangan, Mn 0,0120 mg 1 T 1033
Chrom, Cr 9,40 µg 0,5 - 25,8 19 T 1027
Nikkel, Ni 38,0 µg 30 - 46 2 T 1033
Cadmium, Cd 0,300 µg 0 0 - 1,5 12 T 1030
Bly, Pb 0,600 µg 0 - 4,6 12 T 1030
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0,600 g T 1033
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,100 0,127 1835
C10:0 0,100 0,127 1835
C12:0 0,700 0,893 1835
C14:0 1,200 1,53 1835
C16:0 14,496 18,5 1835
C18:0 5,898 7,53 1835
C20:0 0,500 0,638 1835
C22:0 0,600 0,766 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1835
C16:1,n-7 0,100 0,127 1835
C18:1,n-9 21,495 27,4 1835
C20:1,n-11 0,300 0,383 1835
C22:1,n-9 0,000 0 1835
C18:1,trans 6,698 8,55 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 21,794 27,8 1835
C18:3,n-3 (ALA) 1,700 2,17 1835
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2,599 3,32 1835
Sum mættede 23,594 30,1 1003
Sum monoumættede 21,894 27,9 1003
Sum polyumættede 23,494 30 1003
Transfedtsyrer, total 6,698 8,55 1003
Fedtsyrer, total 78,280 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,700 2,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 21,794 27,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 T 1033

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby