Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1057
Syltetøj, uspec.
Engelsk navn
Jam, fruit, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1135 kJ 1003
Energi, kcal 271 kcal 1003
total-N 0,096 g 1344
Protein, total 0,6 g 1344
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 66,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 65,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 65,7 g 1003
Tilsat sukker 65,7 g 1321
Kostfiber 1,0 g 1344
Fedt, total 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 70,2 g 1344
Vand 29,8 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 10,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 10,0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 16,0 mg 1344
Kalium, K 110 mg 1344
Calcium, Ca 24,0 mg 1344
Magnesium, Mg 10,0 mg 1344
Phosphor, P 18,0 mg 1344
Jern, Fe 0,500 mg 0,15 - 1,30 21 1043
Kobber, Cu 0,230 mg 1344
Zink, Zn 0,097 mg 1348
Jod, I 0,300 µg 0,13 - 0,5 3 1055
Mangan, Mn 0,250 mg 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 1348
Selen, Se 0,300 µg 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg T 915
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 65,7 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 1655
C6:0 0,000 1655
C8:0 0,000 1655
C10:0 0,000 1655
C12:0 0,000 1655
C14:0 0,000 1655
C15:0 0,000 1655
C16:0 0,000 1655
C17:0 0,000 1655
C18:0 0,000 1655
C20:0 0,000 1655
C22:0 0,000 1655
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 1655
C15:1 0,000 1655
C16:1,n-7 0,000 1655
C17:1,n-7 0,000 1655
C18:1,n-9 0,000 1655
C20:1,n-11 0,000 1655
C22:1,n-9 0,000 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 1655
C18:3,n-3 0,000 1655
C20:3,n-3 0,000 1655
C20:4,n-6 0,000 1655
C20:5,n-3 0,000 1655
C22:5,n-3 0,000 1655
C22:6,n-3 0,000 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby