DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1059
Roulade, hindbær
Engelsk navn
Swiss roll, raspberry stuffing
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1430 kJ 1003
Energi, kcal 339 kcal 1003
Nitrogen, total 0,576 g 0,48 - 0,656 6 1062
Protein, videnskabelig 3,6 g 3 - 4,1 6 1062
Protein, deklaration 3,6 g 3 - 4,1 6 1062
Kulhydrat, difference 60,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 59,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 59,8 g 1003
Kostfibre 1,0 g 0,94 0,8 - 1,22 10 T 1062
Fedt, total 9,3 g 3,7 - 16,8 6 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,45 - 0,98 6 1062
Tørstof 74,4 g 72,7 - 74,7 6 1062
Vand 25,6 g 25,3 - 27,3 6 1062
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 184 mg 96 - 267 6 1062
Kalium, K 68,0 mg 51 - 89 6 1062
Jern, Fe 1,25 mg 0,9 - 1,61 6 1062
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 8,649 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby