DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1062
Roulade, uspec.
Engelsk navn
Swiss roll, unspecified
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1480 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1453 kJ 1003
Energi (kcal) 351 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 345 kcal 1003
Protein 3,5 g 1,55 - 4,91 40 1962, 1062
Protein, deklaration 3,9 g 1,7 - 5,39 40 1962, 1062
Kulhydrat difference 62,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 60,0 g 1003
Kostfibre 1,0 g 0,94 0,8 - 1,22 10 1962
Fedt 9,7 g 1,7 - 30,1 40 1962, 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,49 g 40 1003
Aske 0,8 g 0,44 - 1,65 40 1962, 1062
Tørstof 77,0 g 53,5 - 86,5 40 1962, 1062
Vand 23,0 g 13,5 - 46,5 40 1962, 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,940 µg 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 1347
Niacinækvivalent 0,400 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 194 mg 40 - 322 40 1962, 1062
Kalium 103 mg 58 - 203 30 1062
Calcium 42,0 mg 21 - 65 5 1348
Magnesium 12,0 mg 7,5 - 15 5 1348
Rubidium 130 µg 83 - 180 5 1348
Jern 1,38 mg 0,53 - 3,13 30 1062
Kobber 0,150 mg 0,068 - 0,41 5 1348
Zink 0,660 mg 0,42 - 0,9 5 1348
Mangan 0,240 mg 0,17 - 0,32 5 1348
Krom 8,00 µg 5 - 11 5 1348
Molybdæn 10,00 µg 5 1348
Cobolt 1,000 µg 1 - 3 5 1348
Selen 2,00 µg 2 - 3 5 1348
Aluminium 0,200 mg 5 1348
Silicium 2,00 mg 1 - 2 5 1348
Bor 50,0 µg 40 - 60 5 1348
Fosfor 110 mg 60 - 180 5 1348
Fluor 30,0 µg 30 - 50 5 1348
Chlorid 178 mg 183,0 150 - 202 10 1962
Brom 200 µg 100 - 500 5 1348
Jod 5,00 µg 1 2135
Nikkel 20,0 µg 4 - 50 5 1348
Kviksølv 0,200 µg 5 1348
Arsen 2,00 µg 1 1348
Cadmium 1,000 µg 5 1348
Bly 7,00 µg 2 - 23 5 1348
Sum mineraler 641 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,24 g 2,065 1,37 - 3,5 10 1962
Glukose 7,56 g 7,9 4,8 - 10,4 10 1962
Sum monosakkarider 9,80 g 1003
Laktose 2,01 g 1,695 1,16 - 3,4 10 1962
Maltose 5,49 g 6,05 3,5 - 6,8 10 1962
Sakkarose 26,7 g 25,3 16,4 - 37,2 10 1962
Sum disakkarider 34,2 g 1003
Sum sukkerarter 44,0 g 1003
Tilsat Sukker 42,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 42,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 16,0 g 15,95 14 - 17,7 10 1962
Cellulose 0,1000 g 1347
Lignin 0,200 g 1347
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,016 0,175 1962
C10:0 0,013 0,139 1962
C12:0 0,190 2,1 1962
C14:0 0,130 1,43 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 3,246 35,8 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 0,642 7,08 1962
C20:0 0,000 0,0 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,004 0,0459 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,098 1,08 1962
C18:1,n-9 3,480 38,4 1962
C20:1,n-11 0,002 0,0243 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,008 0,092 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,114 12,2 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,092 1,01 1962
C18:3,n-6 0,001 0,00889 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,003 0,0311 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,021 0,227 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 4,237 46,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,585 39,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,210 13,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,029 0,319 1003
Sum fedtsyrer 9,061 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 1,01 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,118 12,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,620 1962, 1062
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby