DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1063
Rundstykke
Engelsk navn
Bread, roll, danish
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1241 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1241 kJ 1003
Energi (kcal) 294 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 294 kcal 1003
Protein 9,7 g 8,11 - 11,2 24 1011, 1066, 1834, 1257
Protein fra Aminosyrer 8,7 g 1003
Protein, deklaration 10,6 g 8,9 - 12,3 24 1011, 1066, 1834, 1257
Kulhydrat difference 57,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 54,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 53,0 g 1003
Kostfibre 3,5 g 3,6 3 - 4,3 14 1011, 1257
Fedt 3,6 g 1,7 - 7,1 28 1818, 1011, 1066, 1834, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,09 g 14 1003
Aske 1,9 g 1,36 - 2,61 24 1011, 1066, 1834, 1257
Tørstof 72,6 g 62,6 - 82,2 24 1011, 1066, 1834, 1257
Vand 27,4 g 17,8 - 37,4 24 1011, 1066, 1834, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,16 - 0,76 4 1034
alfa-Tokotrienol 0,1000 mg 0,03 - 0,15 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1337
Thiamin (B1-vitamin) 0,157 mg 0,124 - 0,218 24 1011, 1066, 1834, 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0877 mg 0,056 - 0,131 24 1011, 1066, 1834, 1257
Niacinækvivalent 1,81 NE 1003
Niacin 1,20 mg 1,01 - 1,28 2 1018
B6-vitamin 0,0754 mg 0,049 - 0,102 24 1011, 1025, 1834, 1257
Pantotensyre 0,500 mg T 1212.0
Biotin 1,90 µg 1,2 - 3 4 T 1212.0
Folat 62,1 µg 41 - 82 11 1834, 1257
Frit folat 8,00 µg 1337
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 435 mg 441,5 319 - 600 14 1011, 1257
Kalium 153 mg 152,0 117 - 197 14 1011, 1257
Calcium 66,7 mg 71,0 25 - 121 14 1011, 1257
Magnesium 25,6 mg 25,2 19,9 - 35,2 14 1011, 1257
Jern 1,32 mg 1,275 0,9 - 1,79 14 1011, 1257
Kobber 0,143 mg 0,14 0,1 - 0,18 7 1257
Zink 0,789 mg 0,785 0,61 - 0,94 14 1011, 1257
Mangan 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 T 852.0
Krom 6,20 µg 4,4 1,2 - 14,1 30 T 852.0
Molybdæn 0 µg 5 T 852.0
Selen 3,10 µg 2,95 0,0 - 8,5 30 T 852.0
Fosfor 116 mg 115,0 96,9 - 138 14 1011, 1257
Chlorid 753 mg 740,0 610 - 970 7 1257
Jod 22,1 µg 1 2197
Nikkel 23,6 µg 15,8 1,9 - 90,2 30 T 852.0
Kviksølv 0,640 µg 0,2 0,0 - 6,1 30 T 852.0
Arsen 0,700 µg 0,4 0,0 - 2,3 15 1510
Cadmium 3,00 µg 2,7 0,7 - 7,1 30 T 852.0
Bly 8,50 µg 4,6 0,0 - 28,2 30 T 852.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,200 g 0,0 - 0,5 13 T 852.0
Glukose 0,1000 g 0,0 - 0,2 13 T 852.0
Sum monosakkarider 0,300 g 1003
Laktose 0 g 1337
Maltose 0 g 1337
Sakkarose 0,0500 g T 852.0
Sum disakkarider 0,0500 g 1003
Sum sukkerarter 0,350 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 51,4 g 45,7 - 58 17 1273, 1257
Cellulose 0,410 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 0,021 0,813 1818
C16:0 0,455 17,5 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 0,194 7,46 1818
C20:0 0,006 0,221 1818
C22:0 0,000 0,0 1818
C24:0 0,000 0,0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,026 0,994 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 0,594 22,8 1818
C20:1,n-11 0,011 0,422 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,236 47,6 1818
C18:3,n-3 0,052 1,99 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 0,676 26 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,631 24,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,288 49,6 1003
Sum fedtsyrer 2,594 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,052 1,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,236 47,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,693 1011, 1066, 1834, 1257
Isoleucin 406 240 1059
Leucin 694 410 1059
Lysin 271 160 1059
Methionin 159 94 1059
Cystin 169 100 1059
Phenylalanin 525 310 1059
Tyrosin 203 120 1059
Threonin 288 170 1059
Tryptofan 108 64 1059
Valin 525 310 1059
Arginin 406 240 1059
Histidin 220 130 1059
Alanin 322 190 1059
Asparaginsyre 491 290 1059
Glutaminsyre 3300 1950 1059
Glycin 373 220 1059
Prolin 1130 670 1059
Serin 542 320 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Cholin 8,10 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,730 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby