Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1063
Rundstykke
Engelsk navn
Bread, roll, danish
Synonymer
Rundstykker
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1241 kJ 1003
Energi, kcal 297 kcal 1003
total-N 1,691 g 1,424 - 1,97 25 1011, 1066, 1257, 1834
Protein, total 9,6 g 8,117 - 11,229 25 1011, 1066, 1257, 1834
Protein, deklaration 10,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 57,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 54,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 53,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfiber 3,5 g 3,6 3,0 - 4,3 15 1011, 1257
Fedt, total 3,5 g 1,7 - 7,1 29 1011, 1066, 1257, 1818, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,36 - 2,61 25 1011, 1066, 1257, 1834
Tørstof 72,7 g 62,6 - 82,2 25 1011, 1066, 1257, 1834
Vand 27,3 g 17,800 - 37,400 25 1011, 1066, 1257, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,16 - 0,76 4 1034
alfa-tokotrienol 0,100 mg 0,03 - 0,15 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1337
B1-vitamin 0,156 mg 0,124 - 0,218 25 1011, 1066, 1257, 1834
B2-vitamin, riboflavin 0,087 mg 0,056 - 0,131 25 1011, 1066, 1257, 1834
Niacin 1,80 NE 1003
niacin 1,20 mg 1,01 - 1,28 2 1018
B6-vitamin 0,075 mg 0,049 - 0,102 25 1011, 1025, 1257, 1834
Pantothensyre 0,500 mg T 1212
Biotin 1,90 µg 1,2 - 3,0 4 T 1212
Folat 62,1 µg 41 - 82 11 1257, 1834
Frit folat 8,00 µg 1337
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 753 mg 740 610 - 970 7 1257
Natrium, Na 446 mg 448 319 - 602 15 1011, 1257
Kalium, K 153 mg 152 117 - 197 15 1011, 1257
Calcium, Ca 65,7 mg 70,0 25 - 121 15 1011, 1257
Magnesium, Mg 25,3 mg 25,0 19,9 - 35,2 15 1011, 1257
Phosphor, P 116 mg 114 96,9 - 138 15 1011, 1257
Jern, Fe 1,30 mg 1,25 0,9 - 1,79 15 1011, 1257
Kobber, Cu 0,143 mg 0,140 0,10 - 0,18 7 1257
Zink, Zn 0,777 mg 0,770 0,61 - 0,94 15 1011, 1257
Jod, I 2,50 µg 0,7 - 4,2 5 1055
Mangan, Mn 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 T 852
Chrom, Cr 6,20 µg 4,40 1,2 - 14,1 30 T 852
Selen, Se 3,10 µg 2,95 0 - 8,5 30 T 852
Molybdæn, Mo 0 µg 5 T 852
Nikkel, Ni 23,6 µg 15,8 1,9 - 90,2 30 T 852
Kviksølv, Hg 0,640 µg 0,200 0 - 6,10 30 T 852
Arsen, As 0,700 µg 0,400 0 - 2,3 15 1510
Cadmium, Cd 3,00 µg 2,70 0,7 - 7,1 30 T 852
Bly, Pb 8,50 µg 4,60 0 - 28,2 30 T 852
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,200 g 0 - 0,5 13 T 852
Glucose 0,100 g 0 - 0,2 13 T 852
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Lactose 0 g 1337
Maltose 0 g 1337
Saccharose 0,050 g T 852
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1655
Sukkerarter, ialt 0,350 g 1003
Stivelse 51,4 g 45,7 - 58,0 17 1257, 1273, 1337
(a)Hexoses 3,10 g 1337
(b)Pentoses 1,27 g 1337
(c)UronicAcids 0,160 g 1337
Cellulose 0,410 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,020 0,80 1818
C16:0 0,447 17,6 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,190 7,47 1818
C20:0 0,006 0,24 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,026 1,00 1818
C18:1,n-9 0,583 22,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,011 0,44 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,21 47,6 1818
C18:3,n-3 0,051 2,01 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,663 26,0 1003
Sum monoumættede 0,620 24,4 1003
Sum polyumættede 1,26 49,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,55 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,051 2,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,21 47,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 406 240 1059
Leucin 693 410 1059
Lysin 271 160 1059
Methionin 159 94 1059
Cystin 169 100 1059
Phenylalanin 524 310 1059
Tyrosin 203 120 1059
Threonin 287 170 1059
Tryptofan 108 64 1059
Valin 524 310 1059
Arginin 406 240 1059
Histidin 220 130 1059
Alanin 321 190 1059
Asparaginsyre 490 290 1059
Glutaminsyre 3300 1950 1059
Glycin 372 220 1059
Prolin 1130 670 1059
Serin 541 320 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby