Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1091
Kylling, kød og skind, grillstegt
Engelsk navn
Chicken, flesh and skin, grilled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 811 kJ 1003
Energi, kcal 194 kcal 1003
total-N 3,920 g 1347
Protein, total 24,2 g 1347
Protein, deklaration 24,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 10,8 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 3,0 g 1347
Tørstof 38,0 g 1347
Vand 62,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 47,0 RE 1003
Retinol 47,0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1003
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg T 907
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg T 907
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 1347
Niacin 12,8 NE 1003
niacin 8,50 mg 1347
B6-vitamin 0,400 mg 1347
Folat 5,00 µg 1347
B12-vitamin 0,300 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 870 mg 1347
Kalium, K 280 mg 1347
Calcium, Ca 23,0 mg 1347
Magnesium, Mg 23,0 mg 1347
Phosphor, P 220 mg 1347
Jern, Fe 0,910 mg 1347
Zink, Zn 1,94 mg 1347
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,010 0,10 1346
C14:0 0,092 0,92 1346
C16:0 2,33 23,4 1346
C18:0 0,643 6,48 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,613 6,17 1346
C18:1,n-9 3,81 38,3 1346
C20:1,n-11 0,112 1,13 1346
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,12 21,4 1346
C18:3,n-3 0,102 1,03 1346
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,061 0,61 1346
C20:5,n-3 0,010 0,10 1346
C22:5,n-3 0,010 0,10 1346
C22:6,n-3 0,020 0,20 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,07 30,9 1003
Sum monoumættede 4,53 45,6 1003
Sum polyumættede 2,33 23,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 9,93 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,142 1,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,19 22,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 89 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1140 290 1059
Leucin 1730 440 1059
Lysin 2200 560 1059
Methionin 627 160 1059
Cystin 157 40 1059
Phenylalanin 902 230 1059
Tyrosin 745 190 1059
Threonin 980 250 1059
Tryptofan 255 65 1059
Valin 1290 330 1059
Arginin 1570 400 1059
Histidin 627 160 1059
Alanin 1450 370 1059
Asparaginsyre 2160 550 1059
Glutaminsyre 3250 830 1059
Glycin 1370 350 1059
Prolin 1100 280 1059
Serin 980 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby