DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1093
Wienerpølse, kogt, fastfood
Engelsk navn
Frankfurt sausage, boiled, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1082 kJ 1003
Energi (kcal) 261 kcal 1003
Protein 12,7 g 9,5 - 16 19 2004, 1063
Protein, deklaration 12,7 g 9,5 - 16 19 2004, 1063
Kulhydrat difference 6,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,6 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1 T 1143.0
Fedt 20,3 g 15,2 - 33 19 2004, 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,82 g 19 1003
Aske 2,4 g 1,39 - 3,06 19 2004, 1063
Tørstof 42,2 g 32,5 - 56,5 19 2004, 1063
Vand 57,8 g 43,5 - 67,5 19 2004, 1063
Nitrogen 2,031 g 1,52 - 2,56 19 2004, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,446 µg 1003
D3-vitamin 0,173 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,109 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 0,1 - 0,12 2 T 1143.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,342 mg 0,340 0,284 - 0,404 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,100 mg 0,098 0,09 - 0,115 4 2004
Niacinækvivalent 3,63 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,65 - 1,95 10 T 1143.0
B6-vitamin 0,150 mg 0,105 - 0,23 7 T 1143.0
Pantotensyre 0,570 mg 19 T 1136.0
Biotin 5,20 µg 19 T 1136.0
Folat 4,00 µg 2,3 - 5,5 4 T 1143.0
Frit folat 2,00 µg 0,8 - 3 4 T 1143.0
B12-vitamin 1,10 µg 0,85 - 1,4 5 T 1143.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 54,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 727 mg 349 - 1090 19 2004, 1063
Kalium 121 mg 42 - 185 19 2004, 1063
Calcium 19,3 mg 18,1 14,4 - 26,5 4 2004
Magnesium 16,4 mg 15,15 12,2 - 23 4 2004
Jern 0,720 mg 0,71 0,55 - 0,91 4 2004
Kobber 0,0853 mg 0,05 - 0,116 11 2004, 1063
Zink 1,88 mg 1,09 - 5,1 11 2004, 1063
Mangan 0,0910 mg 0,089 0,024 - 0,162 4 2004
Krom 6,00 µg 4 - 7 4 T 1143.0
Molybdæn 5,00 µg 1 T 1143.0
Selen 7,20 µg 7,2 5,66 - 9,24 13 T 1143.0
Fosfor 193 mg 191,0 181 - 208 4 2004
Chlorid 1210 mg 1280, 913 - 1370 4 2004
Jod 14,0 µg 2,7 - 25 6 T 1143.0
Nikkel 19,0 µg 9 - 31 6 T 1143.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g T 1143.0
Glukose 0 g T 1143.0
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 2,80 g T 1143.0
Maltose 0 g T 1143.0
Sakkarose 0,0300 g T 1143.0
Sum disakkarider 2,83 g 1003
Sum sukkerarter 2,83 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 1,50 g 1003
Cellulose 0,0300 g T 1143.0
Lignin 0 g T 1143.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,264 1,4 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 4,750 25,3 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 2,570 13,7 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,498 2,66 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,615 3,28 2004
C18:1,n-9 7,753 41,4 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,159 0,85 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,000 0,0 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,923 10,2 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,166 0,886 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,022 0,115 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,000 0,0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 7,584 40,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,025 48,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,111 11,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 18,720 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,166 0,886 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,945 10,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 53 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 540 260 T 1143.0
Leucin 940 450 T 1143.0
Lysin 1080 520 T 1143.0
Methionin 270 130 T 1143.0
Cystin 81 39 T 1143.0
Phenylalanin 480 230 T 1143.0
Tyrosin 370 180 T 1143.0
Threonin 480 230 T 1143.0
Tryptofan 110 52 T 1143.0
Valin 670 320 T 1143.0
Arginin 750 360 T 1143.0
Histidin 290 140 T 1143.0
Alanin 810 390 T 1143.0
Asparaginsyre 1060 510 T 1143.0
Glutaminsyre 1750 840 T 1143.0
Glycin 1160 560 T 1143.0
Prolin 1000 480 T 1143.0
Serin 560 270 T 1143.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143.0
Tyramin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143.0
Sum biogene aminer 0,350 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby