Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1099
Paté, pålæg
Engelsk navn
Pate, liver
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,908
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1044 kJ 1003
Energi, kcal 250 kcal 1003
total-N 2,049 g 1,71 - 2,11 22 1306, 2125
Protein, total 12,8 g 10,688 - 13,188 22 1306, 2125
Protein, deklaration 12,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,2 g T 1143
Fedt, total 21,1 g 6,3 - 27,3 22 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 2,98 - 4,09 22 1306, 2125
Tørstof 39,6 g 25,2 - 50,9 22 1306, 2125
Vand 60,4 g 49,100 - 74,800 22 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8800 RE 1003
Retinol 8800 µg 17 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 17 1306
E-vitamin 1,07 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,07 mg 17 1306
B1-vitamin 0,196 mg 17 1306
B2-vitamin, riboflavin 1,11 mg 17 1306
Niacin 7,98 NE 1003
niacin 5,60 mg 17 1306
B6-vitamin 0,200 mg 17 1306
Pantothensyre 1,67 mg 17 1306
Biotin 27,0 µg 17 1306
Folat 252 µg 17 1306
B12-vitamin 9,90 µg 17 1306
C-vitamin 21,3 mg 1003
L-ascorbinsyre 21,3 mg 17 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1604 mg 1535 1487 - 1913 5 2125
Natrium, Na 1057 mg 950 944 - 1353 5 2125
Kalium, K 180 mg 17 1306
Calcium, Ca 11,0 mg 17 1306
Magnesium, Mg 14,1 mg 17 1306
Phosphor, P 163 mg 17 1306
Jern, Fe 6,08 mg 17 1306
Kobber, Cu 0,490 mg 17 1306
Zink, Zn 2,68 mg 17 1306
Mangan, Mn 0,140 mg 17 1306
Chrom, Cr 2,50 µg 17 1306
Selen, Se 21,0 µg 17 1306
Nikkel, Ni 1,60 µg 17 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,252 1,32 1306
C16:0 4,27 22,3 1306
C18:0 2,36 12,3 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,447 2,34 1306
C18:1,n-9 8,35 43,7 1306
C20:1,n-11 0,153 0,80 1306
C18:1,trans n-9 0,098 0,51 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,33 12,2 1306
C18:3,n-3 0,195 1,02 1306
C20:4,n-6 0,186 0,97 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,485 2,54 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,88 36,0 1003
Sum monoumættede 8,95 46,8 1003
Sum polyumættede 2,71 14,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,098 0,51 1003
Fedtsyrer, total 19,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,195 1,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,52 13,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 127 mg 17 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 594 290 T 1010
Leucin 1110 540 T 1010
Lysin 881 430 T 1010
Methionin 266 130 T 1010
Cystin 102 50 T 1010
Phenylalanin 594 290 T 1010
Tyrosin 410 200 T 1010
Threonin 533 260 T 1010
Tryptofan 143 70 T 1010
Valin 758 370 T 1010
Arginin 758 370 T 1010
Histidin 328 160 T 1010
Alanin 779 380 T 1010
Asparaginsyre 1070 520 T 1010
Glutaminsyre 1660 810 T 1010
Glycin 881 430 T 1010
Prolin 758 370 T 1010
Serin 615 300 T 1010

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby