Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1103
Flæskesvær, snacks
Engelsk navn
Bacon crisps
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,880 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2412 kJ 1003
Energi, kcal 576 kcal 1003
total-N 9,760 g 20 1165
Protein, total 54,1 g 20 1165
Protein, deklaration 54,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 40,3 g 25,7 - 53 30 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,9 g 20 1165
Tørstof 98,3 g 98 - 99 30 1165
Vand 1,7 g 1,000 - 2,000 30 1165
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0 mg 20 1165
B2-vitamin, riboflavin 0,127 mg 20 1165
Niacin 2,80 NE 1003
niacin 1,82 mg 20 1165
B6-vitamin 0,015 mg 20 1165
Pantothensyre 0,340 mg 20 1165
Biotin 14,0 µg 20 1165
Folat 23,0 µg 20 1165
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1660 mg 730 - 2210 30 1165
Natrium, Na 1252 mg 490 - 1590 30 1165
Kalium, K 146 mg 20 1165
Calcium, Ca 27,0 mg 20 1165
Magnesium, Mg 9,70 mg 20 1165
Phosphor, P 96,0 mg 20 1165
Jern, Fe 0,670 mg 20 1165
Kobber, Cu 0,170 mg 20 1165
Zink, Zn 0,590 mg 20 1165
Jod, I 0 µg 20 1165
Mangan, Mn 0,050 mg 20 1165
Chrom, Cr 12,0 µg 20 1165
Selen, Se 13,6 µg 20 1165
Nikkel, Ni 5,30 µg 20 1165
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1165
C10:0 0,000 0,00 1165
C12:0 0,000 0,00 1165
C14:0 0,520 1,47 1165
C16:0 8,70 24,5 1165
C18:0 4,20 11,8 1165
C20:0 0,000 0,00 1165
C22:0 0,000 0,00 1165
C24:0 0,000 0,00 1165
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,09 3,07 1165
C18:1,n-9 16,4 46,2 1165
C18:1,n-7 0,000 0,00 1165
C20:1,n-11 0,320 0,90 1165
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,90 11,0 1165
C18:3,n-3 0,370 1,04 1165
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 13,4 37,8 1003
Sum monoumættede 17,8 50,2 1003
Sum polyumættede 4,27 12,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 35,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,370 1,04 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,90 11,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 119 mg 20 1165
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 947 97 1053
Leucin 2050 210 1053
Lysin 2340 240 1053
Methionin 566 58 1053
Cystin 156 16 1053
Phenylalanin 1370 140 1053
Tyrosin 644 66 1053
Threonin 1270 130 1053
Tryptofan 59 6 1053
Valin 1660 170 1053
Arginin 4780 490 1053
Histidin 547 56 1053
Alanin 5170 530 1053
Asparaginsyre 3510 360 1053
Glutaminsyre 6250 640 1053
Glycin 14300 1460 1053
Prolin 8390 860 1053
Serin 2050 210 1053

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby