DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1103
Flæskesvær, snacks
Engelsk navn
Bacon crisps
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,888 20 1165
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2413 kJ 1003
Energi, kcal 580 kcal 1003
Nitrogen, total 9,760 g 20 1165
Protein, videnskabelig 54,1 g 0 20 1165
Protein, deklaration 54,1 g 0 20 1165
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 40,3 g 25,7 - 53 30 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,9 g 20 1165
Tørstof 98,3 g 98 - 99 30 1165
Vand 1,7 g 1 - 2 30 1165
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0 mg 20 1165
B2-vitamin, riboflavin 0,127 mg 20 1165
Niacinækvivalent 2,80 NE 1003
Niacin 1,82 mg 20 1165
B6-vitamin 0,0150 mg 20 1165
Pantothensyre 0,340 mg 20 1165
Biotin 14,0 µg 20 1165
Folat 23,0 µg 20 1165
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1660 mg 730 - 2210 30 1165
Natrium, Na 1250 mg 490 - 1590 30 1165
Kalium, K 146 mg 20 1165
Calcium, Ca 27,0 mg 20 1165
Magnesium, Mg 9,70 mg 20 1165
Fosfor, P 96,0 mg 20 1165
Jern, Fe 0,670 mg 20 1165
Kobber, Cu 0,170 mg 20 1165
Zink, Zn 0,590 mg 20 1165
Jod, I 0 µg 20 1165
Mangan, Mn 0,0500 mg 20 1165
Chrom, Cr 12,0 µg 20 1165
Selen, Se 13,6 µg 20 1165
Nikkel, Ni 5,30 µg 20 1165
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1165
C10:0 0,000 0 1165
C12:0 0,000 0 1165
C14:0 0,525 1,46 1165
C16:0 8,777 24,5 1165
C18:0 4,237 11,8 1165
C20:0 0,000 0 1165
C22:0 0,000 0 1165
C24:0 0,000 0 1165
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,100 3,07 1165
C18:1,n-9 16,546 46,1 1165
C18:1,n-7 0,000 0 1165
C20:1,n-11 0,323 0,901 1165
C18:1,trans 0,000 0 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,935 10,9 1165
C18:3,n-3 (ALA) 0,373 1,04 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1165
Sum mættede 13,539 37,8 1003
Sum monoumættede 17,969 50,1 1003
Sum polyumættede 4,308 12 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 35,816 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,373 1,04 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,935 10,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 119 mg 20 1165
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 947 97 1053
Leucin 2050 210 1053
Lysin 2340 240 1053
Methionin 566 58 1053
Cystin 156 16 1053
Phenylalanin 1370 140 1053
Tyrosin 644 66 1053
Threonin 1270 130 1053
Tryptofan 59 6 1053
Valin 1660 170 1053
Arginin 4780 490 1053
Histidin 547 56 1053
Alanin 5170 530 1053
Asparaginsyre 3510 360 1053
Glutaminsyre 6250 640 1053
Glycin 14300 1460 1053
Prolin 8390 860 1053
Serin 2050 210 1053

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby