Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1106
Ribbensstegssandwich
Engelsk navn
Sandwich, rib roast
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1159 kJ 1003
Energi, kcal 277 kcal 1003
total-N 1,968 g 1,456 - 3,184 14 1063
Protein, total 12,3 g 9,100 - 19,900 14 1063
Protein, deklaration 12,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 26,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 24,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 24,4 g 1003
Kostfiber 1,7 g 2004
Fedt, total 14,1 g 10,0 - 24,0 14 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,10 - 2,51 14 1063
Tørstof 54,2 g 46,900 - 77,900 14 1063
Vand 45,8 g 22,100 - 53,100 14 1063
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 366 mg 190 - 670 14 1063
Kalium, K 217 mg 171 - 286 14 1063
Kobber, Cu 0,230 mg 0,082 - 0,79 7 1063
Zink, Zn 1,60 mg 1,1 - 2,4 7 1063

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby