DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1106
Ribbensstegssandwich
Engelsk navn
Sandwich, rib roast
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1159 kJ 1003
Energi, kcal 277 kcal 1003
total-N 1,968 g 1,45 - 3,18 14 1063
Protein, total 12,3 g 9,1 - 19,9 14 1063
Protein, deklaration 12,3 g 9,1 - 19,9 14 1063
Kulhydrat, difference 26,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 24,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 24,4 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt, total 14,1 g 10 - 24 14 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,1 - 2,51 14 1063
Tørstof 54,2 g 46,9 - 77,9 14 1063
Vand 45,8 g 22,1 - 53,1 14 1063
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 366 mg 190 - 670 14 1063
Kalium, K 217 mg 171 - 286 14 1063
Kobber, Cu 0,230 mg 0,082 - 0,79 7 1063
Zink, Zn 1,60 mg 1,1 - 2,4 7 1063
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 12,972 100 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby