Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1110
Camembert, 30+
Engelsk navn
Cheese, Camembert, 30 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 832 kJ 1003
Energi, kcal 199 kcal 1003
total-N 3,918 g 1321
Protein, total 25,0 g 1321
Protein, deklaration 24,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 11,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,3 g T 1235
Tørstof 39,3 g 1003
Vand 60,7 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 97,0 RE 1003
Retinol 93,0 µg 1003
ß-caroten 48,0 µg 1003
D-vitamin 0,140 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,140 µg 1003
E-vitamin 0,280 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,280 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,045 mg 0,025 - 0,060 3 T 1235
B2-vitamin, riboflavin 0,450 mg 0,352 - 0,568 6 T 1235
Niacin 7,55 NE 1003
niacin 1,80 mg 1,45 - 2,18 6 T 1235
B6-vitamin 0,250 mg 0,169 - 0,341 6 T 1235
Pantothensyre 1,36 mg 16 T 1235
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 T 1235
Folat 62,0 µg 18 T 1235
B12-vitamin 1,13 µg 1,00 - 1,20 3 T 1235
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1297 mg 1013 - 1744 24 T 1235
Kalium, K 187 mg 9 T 1235
Calcium, Ca 720 mg 410 - 940 24 T 1235
Magnesium, Mg 20,0 mg 10 T 1235
Phosphor, P 370 mg 260 - 520 24 T 1235
Jern, Fe 0,180 mg 0,13 - 0,23 5 T 1235
Kobber, Cu 0,070 mg 1 T 136
Zink, Zn 2,38 mg 4 T 1235
Jod, I 13,8 µg 6,4 - 38,0 46 T 1274
Mangan, Mn 0,048 mg 1 T 1313
Chrom, Cr 0,280 µg 1538
Selen, Se 8,50 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 T 1313
Cobolt, Co 1,00 µg 1 T 1313
Nikkel, Ni 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 T 1228
Kviksølv, Hg 0,060 µg 1 T 1313
Arsen, As 1,00 µg 1 T 1313
Cadmium, Cd 0,011 µg 1538
Bly, Pb 0,500 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,650 mg 0,6 - 0,7 T 1277
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,30 mg 0,001 - 13,9 5 T 1277
Tyramin 14,5 mg spor - 66,0 5 T 1277
Putrescin 12,5 mg 0,005 - 60,5 5 T 1277
Cadaverin 24,5 mg 0,005 - 118 5 T 1277
Serotonin 0 mg T 1277
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,100 g T 1235
Disaccharider, total 0,100 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,100 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,370 3,56 1227
C6:0 0,240 2,31 1227
C8:0 0,160 1,54 1227
C10:0 0,340 3,27 1227
C12:0 0,430 4,14 1227
C14:0 1,22 11,7 1227
C16:0 3,25 31,3 1227
C18:0 1,11 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,160 1,54 1227
C16:1,n-7 0,240 2,31 1227
C18:1,n-9 2,44 23,5 1227
C20:1,n-11 0,120 1,16 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,230 2,21 1227
C18:3,n-3 0,080 0,77 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,12 68,5 1003
Sum monoumættede 2,96 28,5 1003
Sum polyumættede 0,310 2,98 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 10,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,080 0,77 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,230 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 33 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1370 350 1059
Leucin 2310 590 1059
Lysin 2000 510 1059
Methionin 705 180 1059
Cystin 90 23 1059
Phenylalanin 1290 330 1059
Tyrosin 1370 350 1059
Threonin 862 220 1059
Tryptofan 345 88 1059
Valin 1690 430 1059
Arginin 784 200 1059
Histidin 705 180 1059
Alanin 784 200 1059
Asparaginsyre 1760 450 1059
Glutaminsyre 4900 1250 1059
Glycin 509 130 1059
Prolin 2630 670 1059
Serin 1410 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby