Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1122
Kiks til ost, Cream Crackers
Engelsk navn
Cream Crackers
Synonymer
Ostekiks, Cream Crackers
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,929
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1863 kJ 1003
Energi, kcal 445 kcal 1003
total-N 1,648 g 1,655 1,26 - 2,25 8 1962
Protein, total 9,4 g 9,4 7,182 - 12,825 8 1962
Protein, deklaration 10,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 71,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 68,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 67,7 g 1003
Tilsat sukker 1,6 g 1347
Kostfiber 3,0 g 2,9 2,4 - 3,5 8 1962
Fedt, total 13,9 g 15,6 1,23 - 21,8 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 2,3 1,66 - 3,78 8 1962
Tørstof 97,3 g 97,8 95,4 - 98,2 8 1962
Vand 2,7 g 2,3 1,800 - 4,600 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,130 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,080 mg 1344
Niacin 1,78 NE 1003
niacin 1,50 mg 1344
B6-vitamin 0,060 mg 1344
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 87,0 mg 1344
Chlorid, Cl 1122 mg 1060 568 - 1790 8 1962
Natrium, Na 800 mg 755 496 - 1320 8 1962
Kalium, K 120 mg 1344
Calcium, Ca 110 mg 1344
Magnesium, Mg 25,0 mg 1344
Phosphor, P 110 mg 1344
Jern, Fe 1,70 mg 1344
Kobber, Cu 0,190 mg 0,13 - 0,24 2 1348
Zink, Zn 0,870 mg 0,59 - 1,2 2 1348
Mangan, Mn 0,680 mg 0,41 - 0,86 2 1348
Chrom, Cr 8,00 µg 4,0 - 15,0 2 1348
Selen, Se 3,00 µg 1,0 - 4,0 2 1348
Molybdæn, Mo 10,0 µg 2 1348
Cobolt, Co 5,00 µg 3,0 - 8,0 2 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 3 - 10 2 1348
Fluor, F 60,0 µg 50 - 60 2 1348
Silicium, Si 3,00 mg 1,0 - 7,0 2 1348
Aluminium, Al 0,200 mg 0,1 - 1,0 2 1348
Bor, B 50,0 µg 30 - 80 2 1348
Brom, Br 100 µg 100 - 200 2 1348
Kviksølv, Hg 0,200 µg 2 1348
Arsen, As 2,00 µg 1 1348
Cadmium, Cd 2,00 µg 2,0 - 3,0 2 1348
Bly, Pb 7,00 µg 2,0 - 15,0 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,243 g 0,217 0,046 - 0,78 8 1962
Glucose 0,570 g 0,281 0,084 - 1,64 8 1962
Monosaccharider, total 0,813 g 1003
Lactose 0,184 g 0,135 0 - 0,49 8 1962
Maltose 1,90 g 1,41 0,0338 - 4,5 8 1962
Saccharose 2,05 g 0,37 0 - 13,3 8 1962
Disaccharider, total 4,14 g 1003
Sukkerarter, ialt 4,95 g 1003
Stivelse 59,2 g 59,4 49,5 - 74,3 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,013 0,10 1962
C8:0 0,270 2,13 1962
C10:0 0,203 1,60 1962
C12:0 1,55 12,3 1962
C14:0 0,651 5,14 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 3,72 29,4 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 0,624 4,93 1962
C20:0 0,016 0,12 1962
C22:0 0,033 0,26 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,006 0,04 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 3,98 31,4 1962
C18:1,n-7 0,079 0,62 1962
C20:1,n-11 0,001 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,016 0,12 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,44 11,4 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,032 0,25 1962
C18:3,n-6 0,001 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,028 0,22 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,09 55,9 1003
Sum monoumættede 4,06 32,1 1003
Sum polyumættede 1,48 11,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,044 0,34 1003
Fedtsyrer, total 12,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 0,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,44 11,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 396 240 T 1301
Leucin 709 430 T 1301
Lysin 231 140 T 1301
Methionin 150 91 T 1301
Cystin 165 100 T 1301
Phenylalanin 494 300 T 1301
Tyrosin 214 130 T 1301
Threonin 264 160 T 1301
Tryptofan 107 65 T 1301
Valin 461 280 T 1301
Arginin 363 220 T 1301
Histidin 214 130 T 1301
Alanin 313 190 T 1301
Asparaginsyre 412 250 T 1301
Glutaminsyre 3210 1950 T 1301
Glycin 346 210 T 1301
Prolin 1100 670 T 1301
Serin 494 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby