DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1122
Kiks til ost, Cream Crackers
Engelsk navn
Cream Crackers
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,929
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1863 kJ 1003
Energi, kcal 443 kcal 1003
Nitrogen, total 1,648 g 1,655 1,26 - 2,25 8 1962
Protein, videnskabelig 9,4 g 9,4335 7,18 - 12,8 8 1962
Protein, deklaration 10,3 g 10,34375 7,87 - 14 8 1962
Kulhydrat, difference 71,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 68,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 64,2 g 1003
Tilsat sukker 1,6 g 1347
Kostfibre 2,9 g 2,9 2,4 - 3,5 8 1962
Fedt, total 13,9 g 15,6 1,23 - 21,8 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 2,255 1,66 - 3,78 8 1962
Tørstof 97,3 g 97,75 95,4 - 98,2 8 1962
Vand 2,7 g 2,25 1,8 - 4,6 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,130 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,0800 mg 1344
Niacinækvivalent 2,15 NE 2 1003
Niacin 1,50 mg 1344
B6-vitamin 0,0600 mg 1344
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 87,0 mg 1344
Chlorid, Cl 1120 mg 1060 568 - 1790 8 1962
Natrium, Na 800 mg 755 496 - 1320 8 1962
Kalium, K 120 mg 1344
Calcium, Ca 110 mg 1344
Magnesium, Mg 25,0 mg 1344
Fosfor, P 110 mg 1344
Jern, Fe 1,70 mg 1344
Kobber, Cu 0,190 mg 0,13 - 0,24 2 1348
Zink, Zn 0,870 mg 0,59 - 1,2 2 1348
Mangan, Mn 0,680 mg 0,41 - 0,86 2 1348
Chrom, Cr 8,00 µg 4 - 15 2 1348
Selen, Se 3,00 µg 1 - 4 2 1348
Molybdæn, Mo 10,00 µg 2 1348
Cobolt, Co 5,00 µg 3 - 8 2 1348
Nikkel, Ni 10,00 µg 3 - 10 2 1348
Fluor, F 60,0 µg 50 - 60 2 1348
Silicium, Si 3,00 mg 1 - 7 2 1348
Rubidium, Rb 140 µg 49 - 260 2 1348
Aluminium, Al 0,200 mg 0,1 - 1 2 1348
Bor, B 50,0 µg 30 - 80 2 1348
Brom, Br 100,0 µg 100 - 200 2 1348
Kviksølv, Hg 0,200 µg 2 1348
Arsen, As 2,00 µg 1 1348
Cadmium, Cd 2,00 µg 2 - 3 2 1348
Bly, Pb 7,00 µg 2 - 15 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,243 g 0,2165 0,046 - 0,78 8 1962
Glukose 0,570 g 0,2805 0,084 - 1,64 8 1962
Monosaccharider, total 0,813 g 1003
Laktose 0,184 g 0,135 0 - 0,49 8 1962
Maltose 1,90 g 1,41 0,0338 - 4,5 8 1962
Sakkarose 2,05 g 0,372 0 - 13,3 8 1962
Disaccharider, total 4,14 g 1003
Sukkerarter, total 4,95 g 1003
Stivelse 59,2 g 59,35 49,5 - 74,3 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,013 0,0996 1962
C8:0 0,275 2,13 1962
C10:0 0,206 1,59 1962
C12:0 1,580 12,2 1962
C14:0 0,662 5,13 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 3,787 29,3 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 0,634 4,92 1962
C20:0 0,016 0,125 1962
C22:0 0,033 0,256 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,006 0,0434 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 4,044 31,3 1962
C18:1,n-7 0,080 0,621 1962
C20:1,n-11 0,001 0,00789 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,016 0,127 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,467 11,3 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,032 0,252 1962
C18:3,n-6 0,001 0,00888 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,028 0,217 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 7,206 55,9 1003
Sum monoumættede 4,131 32 1003
Sum polyumættede 1,501 11,6 1003
Transfedtsyrer, total 0,044 0,344 1003
Fedtsyrer, total 12,882 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 0,252 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,468 11,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301
Leucin 753 T 1301
Lysin 248 T 1301
Methionin 169 T 1301
Cystin 238 T 1301
Phenylalanin 538 T 1301
Tyrosin 310 T 1301
Threonin 296 T 1301
Tryptofan 129 T 1301
Valin 448 T 1301
Arginin 418 T 1301
Histidin 234 T 1301
Alanin 330 T 1301
Asparaginsyre 464 T 1301
Glutaminsyre 3720 T 1301
Glycin 401 T 1301
Prolin 1270 T 1301
Serin 532 T 1301

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby