DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1122
Kiks til ost, Cream Crackers
Engelsk navn
Cream Crackers
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1863 kJ 1003
Energi (kcal) 443 kcal 1003
Protein 9,4 g 9,433 7,18 - 12,8 8 1962
Protein, deklaration 10,3 g 10,34 7,87 - 14 8 1962
Kulhydrat difference 71,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 68,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 67,7 g 1003
Kostfibre 2,9 g 2,9 2,4 - 3,5 8 1962
Fedt 13,9 g 15,6 1,23 - 21,8 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,00 g 8 1003
Aske 2,4 g 2,255 1,66 - 3,78 8 1962
Tørstof 97,3 g 97,75 95,4 - 98,2 8 1962
Vand 2,7 g 2,25 1,8 - 4,6 8 1962
Nitrogen 1,648 g 1,655 1,26 - 2,25 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,130 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0800 mg 1344
Niacinækvivalent 3,65 NE 1003
Niacin 1,50 mg 1344
B6-vitamin 0,0600 mg 1344
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 16,7 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 800 mg 755,0 496 - 1320 8 1962
Kalium 120 mg 1344
Calcium 110 mg 1344
Magnesium 25,0 mg 1344
Rubidium 140 µg 49 - 260 2 1348
Jern 1,70 mg 1344
Kobber 0,190 mg 0,13 - 0,24 2 1348
Zink 0,870 mg 0,59 - 1,2 2 1348
Mangan 0,680 mg 0,41 - 0,86 2 1348
Krom 8,00 µg 4 - 15 2 1348
Molybdæn 10,00 µg 2 1348
Cobolt 5,00 µg 3 - 8 2 1348
Selen 3,00 µg 1 - 4 2 1348
Aluminium 0,200 mg 0,1 - 1 2 1348
Silicium 3,00 mg 1 - 7 2 1348
Bor 50,0 µg 30 - 80 2 1348
Fosfor 110 mg 1344
Fluor 60,0 µg 50 - 60 2 1348
Chlorid 1120 mg 1060, 568 - 1790 8 1962
Brom 100,0 µg 100 - 200 2 1348
Jod 1,60 µg 1 2136
Svovl 87,0 mg 1344
Nikkel 10,00 µg 3 - 10 2 1348
Kviksølv 0,200 µg 2 1348
Arsen 2,00 µg 1 1348
Cadmium 2,00 µg 2 - 3 2 1348
Bly 7,00 µg 2 - 15 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,243 g 0,216 0,046 - 0,78 8 1962
Glukose 0,570 g 0,280 0,084 - 1,64 8 1962
Sum monosakkarider 0,813 g 1003
Laktose 0,184 g 0,135 0,0 - 0,49 8 1962
Maltose 1,90 g 1,41 0,0338 - 4,5 8 1962
Sakkarose 2,05 g 0,372 0,0 - 13,3 8 1962
Sum disakkarider 4,14 g 1003
Sum sukkerarter 4,95 g 1003
Tilsat Sukker 5,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 59,2 g 59,35 49,5 - 74,3 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,013 0,0996 1962
C8:0 0,275 2,13 1962
C10:0 0,206 1,59 1962
C12:0 1,580 12,2 1962
C14:0 0,662 5,13 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 3,787 29,3 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 0,634 4,92 1962
C20:0 0,016 0,125 1962
C22:0 0,033 0,256 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,006 0,0434 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,080 0,621 1962
C18:1,n-9 4,044 31,3 1962
C20:1,n-11 0,001 0,00789 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,016 0,127 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,467 11,3 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,032 0,252 1962
C18:3,n-6 0,001 0,00888 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,028 0,217 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 7,206 55,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,131 32 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,501 11,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,044 0,344 1003
Sum fedtsyrer 12,882 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 0,252 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,468 11,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301.0
Leucin 753 T 1301.0
Lysin 248 T 1301.0
Methionin 169 T 1301.0
Cystin 238 T 1301.0
Phenylalanin 538 T 1301.0
Tyrosin 310 T 1301.0
Threonin 296 T 1301.0
Tryptofan 129 T 1301.0
Valin 448 T 1301.0
Arginin 418 T 1301.0
Histidin 234 T 1301.0
Alanin 330 T 1301.0
Asparaginsyre 464 T 1301.0
Glutaminsyre 3720 T 1301.0
Glycin 401 T 1301.0
Prolin 1270 T 1301.0
Serin 532 T 1301.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,929 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby