DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1125
Modermælk, colostrum
Engelsk navn
Human milk, colostrum
Taxonomisk navn
Homo sapiens (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 242 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 242 kJ 1003
Energi (kcal) 58 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 58 kcal 1003
Protein 2,0 g 1541
Protein, deklaration 2,0 g 1541
Kulhydrat difference 6,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1541
Fedt 2,6 g 1541
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,12 g 1003
Aske 0,6 g 1001
Tørstof 11,8 g 1541
Vand 88,2 g 1541
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 178 RE 1003
Retinol 155 µg 1541
beta-Caroten 135 µg 1541
D-vitamin 0,0655 µg 2054
E-vitamin 1,30 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,30 mg 1541
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1541
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1541
Niacinækvivalent 0,800 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1541
B6-vitamin 0 mg 1541
Pantotensyre 0,120 mg 1541
Biotin 0 µg 1541
Folat 2,00 µg 1541
B12-vitamin 0,1000 µg 1541
C-vitamin 7,00 mg 1003
Ascorbinsyre 7,00 mg 1541
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 47,0 mg 1541
Kalium 70,0 mg 1541
Calcium 28,0 mg 1541
Magnesium 3,00 mg 1541
Kobber 0,0500 mg 1541
Zink 0,600 mg 1541
Mangan 0 mg 1541
Fosfor 14,0 mg 1541
Sum mineraler 162 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 6,60 g 1541
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1541
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 2,457 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 31 mg 1541
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,314 1541
Tryptofan 42 1541
Sum essentielle Aminosyrer 42
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 16,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,37 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby