DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1136
Medisterpølse, røget
Engelsk navn
Pork, mettwurst, smoked
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,921
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1180 kJ 1003
Energi, kcal 285 kcal 1003
Nitrogen, total 1,849 g 1,55 - 2,2 51 1306, 1231, 1840
Protein, videnskabelig 11,6 g 9,7 - 13,8 51 1306, 1231, 1840
Protein, deklaration 11,6 g 9,7 - 13,8 51 1306, 1231, 1840
Kulhydrat, difference 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,1 g 1003
Kostfibre 0,3 g 1337
Fedt, total 25,0 g 19,8 - 31,1 19 1306
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,0 g 19 1306
Tørstof 43,2 g 37,6 - 47,5 19 1306
Vand 56,8 g 52,5 - 62,4 19 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,70 RE 1003
Retinol 8,70 µg 19 1306
D-vitamin 0,570 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 19 1306
25-hydroxy D3-vitamin 0,114 µg 1300
E-vitamin 0,590 α-TE
alfa-tokoferol 0,590 mg 19 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,349 mg 19 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,148 mg 19 1306
Niacinækvivalent 4,58 NE 1003
Niacin 2,70 mg 19 1306
B6-vitamin 0,110 mg 19 1306
Pantothensyre 0,570 mg 19 1306
Biotin 5,20 µg 19 1306
Folat 4,80 µg 19 1306
Frit folat 1,50 µg 1,1 - 1,9 4 1374
B12-vitamin 0,740 µg 19 1306
C-vitamin 32,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 32,4 mg 19 1306
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1370 mg 930 - 1540 19 1306
Natrium, Na 1050 mg 749 - 1210 19 1306
Kalium, K 203 mg 19 1306
Calcium, Ca 22,1 mg 19 1306
Magnesium, Mg 16,3 mg 19 1306
Fosfor, P 224 mg 19 1306
Jern, Fe 0,840 mg 19 1306
Kobber, Cu 0,0600 mg 19 1306
Zink, Zn 1,19 mg 19 1306
Jod, I 2,10 µg 1,5 - 2,6 4 1055
Mangan, Mn 0,0400 mg 19 1306
Chrom, Cr 1,50 µg 19 1306
Selen, Se 7,30 µg 19 1306
Nikkel, Ni 2,80 µg 19 1306
Kviksølv, Hg 0,430 µg 0,18 0 - 1,3 8 1061
Cadmium, Cd 0,660 µg 0,58 0 - 1,3 9 1061
Bly, Pb 1,57 µg 0,4 0 - 6 7 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1337
Glukose 0 g 1337
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 1,61 g 1337
Maltose 0 g 1337
Sakkarose 0,0200 g 1337
Disaccharider, total 1,63 g 1003
Sukkerarter, total 1,63 g 1003
Stivelse 2,50 g 1003
Hexose 0,190 g 1337
Pentose 0,0800 g 1337
Uronic Acid 0,01000 g 1337
Cellulose 0,0300 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1306
C12:0 0,000 0 1306
C14:0 0,350 1,52 1306
C16:0 5,501 23,8 1306
C18:0 2,800 12,1 1306
C20:0 0,000 0 1306
C22:0 0,000 0 1306
C24:0 0,000 0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1306
C16:1,n-7 0,670 2,91 1306
C18:1,n-9 10,402 45,1 1306
C20:1,n-11 0,197 0,855 1306
C18:1,trans 0,000 0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,260 9,81 1306
C18:3,n-3 (ALA) 0,224 0,973 1306
C20:4,n-6 0,000 0 1306
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,620 2,69 1306
Sum mættede 8,652 37,5 1003
Sum monoumættede 11,269 48,9 1003
Sum polyumættede 2,484 10,7 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 23,025 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,224 0,973 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,260 9,81 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 59 mg 19 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 481 260 T 982
Leucin 832 450 T 982
Lysin 906 490 T 982
Methionin 277 150 T 982
Cystin 94 51 T 982
Phenylalanin 425 230 T 982
Tyrosin 351 190 T 982
Threonin 462 250 T 982
Tryptofan 113 61 T 982
Valin 592 320 T 982
Arginin 721 390 T 982
Histidin 314 170 T 982
Alanin 740 400 T 982
Asparaginsyre 943 510 T 982
Glutaminsyre 1550 840 T 982
Glycin 869 470 T 982
Prolin 684 370 T 982
Serin 481 260 T 982

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby