Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1137
Bacon i skiver, rå
Engelsk navn
Bacon, sliced, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1374 kJ 1003
Energi, kcal 328 kcal 1003
total-N 2,441 g 2,415 2,09 - 2,80 12 2125
Protein, total 14,8 g 14,6 12,6 - 17,0 12 2125
Protein, deklaration 14,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,5 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 30,3 g 28,9 19,0 - 38,4 12 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,0 g 3,0 2,41 - 3,68 12 2125
Tørstof 48,1 g 48,8 39,5 - 53,1 12 2125
Vand 51,9 g 51,3 46,900 - 60,500 12 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 3,50 µg 20 1306
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,545 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
25-hydroxycholecalciferol 0,109 µg 1300
E-vitamin 0,440 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,440 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,700 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,142 mg 20 1306
Niacin 8,13 NE 1003
niacin 5,40 mg 20 1306
B6-vitamin 0,240 mg 20 1306
Pantothensyre 0,710 mg 20 1306
Biotin 4,80 µg 20 1306
Folat 1,30 µg 20 1306
B12-vitamin 0,680 µg 20 1306
C-vitamin 8,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,30 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1355 mg 1382 935 - 1913 12 2125
Natrium, Na 899 mg 883 585 - 1243 12 2125
Kalium, K 283 mg 20 1306
Calcium, Ca 5,91 mg 20 1306
Magnesium, Mg 17,6 mg 20 1306
Phosphor, P 167 mg 20 1306
Jern, Fe 0,520 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,096 mg 20 1306
Zink, Zn 1,68 mg 20 1306
Mangan, Mn 0 mg 20 1306
Chrom, Cr 1,40 µg 20 1306
Selen, Se 8,30 µg 20 1306
Nikkel, Ni 0,800 µg 20 1306
Kviksølv, Hg 0 µg 0 4 T 216
Arsen, As 0 µg 0 0 - 0,01 4 T 216
Cadmium, Cd 0,300 µg 0,100 0 - 1,0 4 T 216
Bly, Pb 3,00 µg 0,00 0 - 6,0 4 T 216
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,49 mg T 216
Tyramin 0,330 mg T 216
Putrescin 0,300 mg T 216
Cadaverin 0,100 mg T 216
Spermin 0,100 mg T 216
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,397 1,45 1306
C16:0 6,66 24,4 1306
C18:0 3,61 13,2 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,765 2,80 1306
C18:1,n-9 12,2 44,6 1306
C20:1,n-11 0,222 0,81 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,74 10,0 1306
C18:3,n-3 0,252 0,92 1306
C20:4,n-6 0,000 0,00 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,468 1,71 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 10,7 39,1 1003
Sum monoumættede 13,2 48,3 1003
Sum polyumættede 2,99 10,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 27,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,252 0,92 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,74 10,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 63 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 757 310 T 216
Leucin 1250 510 T 216
Lysin 1340 550 T 216
Methionin 464 190 T 216
Cystin 100 41 T 216
Phenylalanin 561 230 T 216
Tyrosin 513 210 T 216
Threonin 683 280 T 216
Tryptofan 164 67 T 216
Valin 757 310 T 216
Arginin 952 390 T 216
Histidin 488 200 T 216
Alanin 952 390 T 216
Asparaginsyre 1320 540 T 216
Glutaminsyre 2270 930 T 216
Glycin 732 300 T 216
Prolin 561 230 T 216
Serin 537 220 T 216

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby