DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1137
Bacon i skiver, rå
Engelsk navn
Bacon, sliced, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1075 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1075 kJ 1003
Energi (kcal) 259 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 259 kcal 1003
Protein 15,9 g 20 1306
Protein fra Aminosyrer 12,9 g 1003
Protein, deklaration 15,9 g 20 1306
Kulhydrat difference 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 21,4 g 14,8 - 30,4 20 1306
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,06 g 20 1003
Aske 3,6 g 20 1306
Tørstof 41,7 g 35,3 - 48,2 20 1306
Vand 58,3 g 51,8 - 64,7 20 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 3,50 µg 20 1306
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,273 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
25-hydroxy D3-vitamin 0,109 µg 1300
E-vitamin 0,440 α-TE
alfa-Tokoferol 0,440 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,700 mg 20 1306
Riboflavin (B2-vitamin) 0,142 mg 20 1306
Niacinækvivalent 8,24 NE 1003
Niacin 5,40 mg 20 1306
B6-vitamin 0,240 mg 20 1306
Pantotensyre 0,710 mg 20 1306
Biotin 4,80 µg 20 1306
Folat 1,30 µg 20 1306
B12-vitamin 0,680 µg 20 1306
C-vitamin 8,30 mg 1003
Ascorbinsyre 8,30 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1230 mg 411 - 1430 20 1306
Kalium 283 mg 20 1306
Calcium 5,91 mg 20 1306
Magnesium 17,6 mg 20 1306
Jern 0,520 mg 20 1306
Kobber 0,0960 mg 20 1306
Zink 1,68 mg 20 1306
Mangan 0 mg 20 1306
Krom 1,40 µg 20 1306
Selen 8,30 µg 20 1306
Fosfor 167 mg 20 1306
Chlorid 1910 mg 660 - 2290 20 1306
Nikkel 0,800 µg 20 1306
Kviksølv 0 µg 0,0 4 T 216.0
Arsen 0 µg 0,0 0,0 - 0,01 4 T 216.0
Cadmium 0,300 µg 0,1 0,0 - 1 4 T 216.0
Bly 3,00 µg 0,0 0,0 - 6 4 T 216.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,0 1306
C12:0 0,000 0,0 1306
C14:0 0,280 1,45 1306
C16:0 4,699 24,3 1306
C18:0 2,549 13,2 1306
C20:0 0,000 0,0 1306
C22:0 0,000 0,0 1306
C24:0 0,000 0,0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1306
C16:1,n-7 0,540 2,8 1306
C18:1,n-9 8,598 44,6 1306
C20:1,n-11 0,157 0,814 1306
C18:1,trans 0,000 0,0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,929 10 1306
C18:3,n-3 0,178 0,923 1306
C20:4,n-6 0,000 0,0 1306
C22:6,n-3 0,000 0,0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,330 1,71 1306
Sum mættede fedtsyrer 7,528 39 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,295 48,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,107 10,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 19,260 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,178 0,923 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,929 10 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 63 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,544 1306
Isoleucin 789 310 T 216.0
Leucin 1300 510 T 216.0
Lysin 1400 550 T 216.0
Methionin 483 190 T 216.0
Cystin 104 41 T 216.0
Phenylalanin 585 230 T 216.0
Tyrosin 534 210 T 216.0
Threonin 712 280 T 216.0
Tryptofan 170 67 T 216.0
Valin 789 310 T 216.0
Arginin 992 390 T 216.0
Histidin 509 200 T 216.0
Alanin 992 390 T 216.0
Asparaginsyre 1370 540 T 216.0
Glutaminsyre 2370 930 T 216.0
Glycin 763 300 T 216.0
Prolin 585 230 T 216.0
Serin 560 220 T 216.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,49 mg T 216.0
Cholin 47,8 mg 1 2187
Tyramin 0,330 mg T 216.0
Putrescin 0,300 mg T 216.0
Cadaverin 0,1000 mg T 216.0
Spermin 0,1000 mg T 216.0
Sum biogene aminer 2,32 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby