DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1138
Sandwich med skinke og ost, toasted, fastfood (Parisertoast)
Engelsk navn
Sandwich with ham and cheese, toasted, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1248 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1248 kJ 1003
Energi (kcal) 298 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 298 kcal 1003
Protein 11,0 g 8,6 - 13,7 22 2004, 1063
Protein, deklaration 11,0 g 8,6 - 13,7 22 2004, 1063
Kulhydrat difference 34,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 32,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 32,8 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2004
Fedt 13,2 g 6,5 - 21,7 22 2004, 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,85 g 22 1003
Aske 2,8 g 2,1 - 3,47 22 2004, 1063
Tørstof 61,5 g 51,1 - 78 22 2004, 1063
Vand 38,5 g 22 - 48,9 22 2004, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 44,5 RE 1 2137
D-vitamin 0,700 µg 1 2137
E-vitamin 0,600 α-TE 1 2137
Thiamin (B1-vitamin) 0,190 mg 0,180 0,154 - 0,237 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,112 mg 0,109 0,091 - 0,148 8 2004
Niacinækvivalent 0,640 NE 1003
Niacin 0,640 mg 1 2137
B6-vitamin 0 mg 1 2137
Folat 23,1 µg 1 2137
B12-vitamin 0,390 µg 1 2137
C-vitamin 1,70 mg 1 2137
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 740 mg 481 - 990 22 2004, 1063
Kalium 143 mg 78 - 205 22 2004, 1063
Calcium 136 mg 137,0 79 - 179 8 2004
Magnesium 21,9 mg 20,75 19,1 - 26,8 8 2004
Jern 0,718 mg 0,62 0,56 - 1,46 8 2004
Kobber 0,0852 mg 0,062 - 0,104 17 2004, 1063
Zink 1,40 mg 1,09 - 2,3 17 2004, 1063
Mangan 0,305 mg 0,289 0,244 - 0,401 8 2004
Selen 5,80 µg 1 2137
Fosfor 221 mg 220,0 156 - 276 8 2004
Chlorid 1020 mg 1010, 780 - 1370 8 2004
Jod 11,1 µg 1 2137
Sum mineraler 2290 mg 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,141 1,16 2004
C6:0 0,068 0,56 2004
C8:0 0,022 0,183 2004
C10:0 0,112 0,917 2004
C12:0 0,136 1,11 2004
C14:0 0,414 3,39 2004
C15:0 0,020 0,163 2004
C16:0 2,195 18 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,809 6,64 2004
C20:0 0,046 0,38 2004
C22:0 0,079 0,646 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,005 0,0393 2004
C16:1,n-7 0,106 0,866 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,269 2,21 2004
C18:1,n-9 4,728 38,8 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,101 0,831 2004
C22:1,n-9 0,034 0,276 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,157 1,28 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,096 17,2 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,594 4,87 2004
C18:3,n-6 0,009 0,0775 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,044 0,361 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,042 33,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,243 43 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,699 22,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,201 1,65 1003
Sum fedtsyrer 12,186 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,594 4,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,106 17,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,760 2004, 1063
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 35,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 1655, 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby