Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1138
Sandwich med skinke og ost, toasted, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with ham and cheese, toasted, fast food
Synonymer
Parisertoast, Toast
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 9 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1248 kJ 1003
Energi, kcal 298 kcal 1003
total-N 1,760 g 1,376 - 2,2 22 1063, 2004
Protein, total 11,0 g 8,600 - 13,750 22 1063, 2004
Protein, deklaration 11,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 34,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 32,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 32,8 g 1003
Kostfiber 1,7 g 1 2004
Fedt, total 13,2 g 6,5 - 21,7 22 1063, 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 2,1 - 3,47 22 1063, 2004
Tørstof 61,5 g 51,100 - 78,000 22 1063, 2004
Vand 38,5 g 22,000 - 48,900 22 1063, 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,191 mg 0,181 0,154 - 0,237 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,113 mg 0,109 0,091 - 0,148 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1023 mg 1010 780 - 1370 8 2004
Natrium, Na 740 mg 481 - 990 22 1063, 2004
Kalium, K 143 mg 78 - 205 22 1063, 2004
Calcium, Ca 136 mg 137 79 - 179 8 2004
Magnesium, Mg 21,9 mg 20,8 19,1 - 26,8 8 2004
Phosphor, P 221 mg 220 156 - 276 8 2004
Jern, Fe 0,718 mg 0,620 0,56 - 1,46 8 2004
Kobber, Cu 0,085 mg 0,062 - 0,104 17 1063, 2004
Zink, Zn 1,40 mg 1,09 - 2,3 17 1063, 2004
Mangan, Mn 0,305 mg 0,290 0,244 - 0,401 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,142 1,16 2004
C6:0 0,068 0,55 2004
C8:0 0,022 0,18 2004
C10:0 0,112 0,91 2004
C12:0 0,136 1,12 2004
C14:0 0,414 3,40 2004
C15:0 0,020 0,16 2004
C16:0 2,19 18,0 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,809 6,64 2004
C20:0 0,047 0,38 2004
C22:0 0,079 0,64 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,005 0,04 2004
C16:1,n-7 0,105 0,86 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,73 38,8 2004
C18:1,n-7 0,269 2,21 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,101 0,83 2004
C22:1,n-9 0,034 0,28 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,158 1,29 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,10 17,2 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,594 4,87 2004
C18:3,n-6 0,010 0,07 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,044 0,35 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,04 33,2 1003
Sum monoumættede 5,24 43,0 1003
Sum polyumættede 2,70 22,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,202 1,66 1003
Fedtsyrer, total 12,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,594 4,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,11 17,3 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby