Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1150
Kippers i olie, konserves
Engelsk navn
Kippers, in oil, canned
Taxonomisk navn
Clupea harengus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,925
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1033 kJ 1003
Energi, kcal 247 kcal 1003
total-N 3,280 g 1312
Protein, total 20,5 g 1312
Protein, deklaration 20,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 18,5 g 1312
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 1312
Tørstof 41,4 g 1312
Vand 58,6 g 1312
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 15,0 RE 1003
Retinol 15,0 µg 1001
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 6,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 6,00 µg 1001
E-vitamin 1,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,00 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 1001
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1001
Niacin 3,83 NE 1003
B6-vitamin 0,350 mg 1001
Pantothensyre 0,900 mg 1337
Biotin 4,50 µg 1337
Folat 2,00 µg 1339
Frit folat 0 µg 1337
B12-vitamin 10,0 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1339
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 500 mg 1337
Kalium, K 360 mg 1337
Calcium, Ca 50,0 mg 1001
Magnesium, Mg 35,0 mg 1339
Phosphor, P 325 mg 1938
Jern, Fe 0,800 mg 1001
Kobber, Cu 0,100 mg 1337
Zink, Zn 0,700 mg 1337
Jod, I 60,0 µg 1001
Mangan, Mn 0 mg 1337
Selen, Se 140 µg 1337
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 951 290 1938
Leucin 1670 510 1938
Lysin 1870 570 1938
Methionin 623 190 1938
Cystin 220 67 1938
Phenylalanin 787 240 1938
Tyrosin 689 210 1938
Threonin 886 270 1938
Tryptofan 230 70 1938
Valin 1050 320 1938
Arginin 1210 370 1938
Histidin 590 180 1938
Alanin 1250 380 1938
Asparaginsyre 2100 640 1938
Glutaminsyre 3050 930 1938
Glycin 984 300 1938
Prolin 722 220 1938
Serin 853 260 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby