DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1150
Kippers i olie, konserves
Engelsk navn
Kippers, in oil, canned
Taxonomisk navn
Clupea harengus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1033 kJ 1003
Energi (kcal) 249 kcal 1003
Protein 20,5 g 1312
Protein fra Aminosyrer 17,0 g 1003
Protein, deklaration 20,5 g 1312
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 18,5 g 1312
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,25 g 1003
Aske 2,4 g 1312
Tørstof 41,4 g 1312
Vand 58,6 g 1312
Nitrogen 3,280 g 1312
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 15,0 RE 1003
Retinol 15,0 µg 1001
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 6,00 µg 1003
D3-vitamin 6,00 µg 1001
E-vitamin 1,000 α-TE
alfa-Tokoferol 1,000 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1001
Riboflavin (B2-vitamin) 0,200 mg 1001
Niacinækvivalent 3,83 NE 1003
B6-vitamin 0,350 mg 1001
Pantothensyre 0,900 mg 1337
Biotin 4,50 µg 1337
Folat 2,00 µg 1339
Frit folat 0 µg 1337
B12-vitamin 10,00 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1339
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 500 mg 1337
Kalium 360 mg 1337
Calcium 50,0 mg 1001
Magnesium 35,0 mg 1339
Jern 0,800 mg 1001
Kobber 0,1000 mg 1337
Zink 0,700 mg 1337
Mangan 0 mg 1337
Selen 140 µg 1337
Fosfor 325 mg 1938
Jod 60,0 µg 1001
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,120 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,350 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 6,250 2135
Sum fedtsyrer 17,113 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,860 2135
Sum n-6 fedtsyrer 3,180 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 951 290 1938
Leucin 1670 510 1938
Lysin 1870 570 1938
Methionin 623 190 1938
Cystin 220 67 1938
Phenylalanin 787 240 1938
Tyrosin 689 210 1938
Threonin 886 270 1938
Tryptofan 230 70 1938
Valin 1050 320 1938
Arginin 1210 370 1938
Histidin 590 180 1938
Alanin 1250 380 1938
Asparaginsyre 2100 640 1938
Glutaminsyre 3050 930 1938
Glycin 984 300 1938
Prolin 722 220 1938
Serin 853 260 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,925

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby