Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1164
Majs, kerner, konserves
Engelsk navn
Sweetcorn, kernels, canned
Taxonomisk navn
Zea mays L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 428 kJ 1003
Energi, kcal 102 kcal 1003
total-N 0,496 g 0,464 - 0,560 4 1344, 1825
Protein, total 3,1 g 2,900 - 3,500 4 1344, 1825
Protein, deklaration 3,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 21,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,5 g 1,9 - 4,0 4 1825
Fedt, total 1,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,9 - 1,0 4 1825
Tørstof 26,2 g 23,400 - 27,700 4 1825
Vand 73,8 g 72,300 - 76,600 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,83 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 22,0 µg 11 - 32 2 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,080 mg 1344
Niacin 0,333 NE 1003
niacin 1,20 mg 1344
B6-vitamin 0,200 mg 1352
Pantothensyre 0,220 mg 1352
Biotin 0,500 µg 40 1002
Folat 32,0 µg 1344
Frit folat 9,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 5,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,00 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 310 mg 1344
Kalium, K 200 mg 1344
Calcium, Ca 2,90 mg 1,55 - 3,78 6 1015
Magnesium, Mg 23,0 mg 1344
Phosphor, P 61,6 mg 40,8 - 79,9 6 1015
Jern, Fe 0,600 mg 0,48 - 0,79 3 1043
Kobber, Cu 0,050 mg 1344
Zink, Zn 0,600 mg 1344
Jod, I 0,500 µg 150 1002
Selen, Se 0,200 µg 2 1928
Nikkel, Ni 4,10 µg 3,00 1,3 - 9,3 10 1932
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,100 g 1370
Glucose 0,600 g 1370
Monosaccharider, total 0,700 g 1003
Saccharose 8,20 g 1370
Disaccharider, total 8,20 g 1003
Sukkerarter, ialt 8,90 g 1003
Stivelse 7,20 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,004 0,39 1345
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 0,144 14,2 1345
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,022 2,17 1345
C20:0 0,000 0,00 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,000 0,00 1345
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 0,309 30,5 1345
C20:1,n-11 0,000 0,00 1345
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,515 50,9 1345
C18:3,n-3 0,018 1,78 1345
C20:3,n-3 0,000 0,00 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1345
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,170 16,8 1003
Sum monoumættede 0,309 30,5 1003
Sum polyumættede 0,533 52,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,01 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 1,78 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,515 50,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 114 230 1345
Leucin 392 790 1345
Lysin 84 170 1345
Methionin 60 120 1345
Cystin 50 100 1345
Phenylalanin 159 320 1345
Tyrosin 119 240 1345
Threonin 114 230 1345
Tryptofan 20 40 1345
Valin 149 300 1345
Arginin 129 260 1345
Histidin 84 170 1345
Alanin 233 470 1345
Asparaginsyre 198 400 1345
Glutaminsyre 640 1290 1345
Glycin 114 230 1345
Prolin 278 560 1345
Serin 159 320 1345

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby