Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1166
Æble, tørret
Engelsk navn
Apple, dried
Taxonomisk navn
Malus domestica Borkh.
Synonymer
Æbler
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1069 kJ 1003
Energi, kcal 256 kcal 1003
total-N 0,149 g 38 1938
Protein, total 0,9 g 38 1938
Protein, deklaration 0,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 65,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 57,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 8,7 g 1938
Fedt, total 0,3 g 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 38 1938
Tørstof 68,2 g 22 1938
Vand 31,8 g 22 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,065 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 0,070 - 0,145 4 1022
Niacin 0,733 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,58 - 0,63 3 1018
B6-vitamin 0,142 mg 0,125 - 0,166 3 1025, 1938
Pantothensyre 0,300 mg 336 1002
Biotin 0,900 µg 336 1002
Folat 0 µg 1938
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 3,90 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,90 mg 11 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 87,0 mg 29 1938
Kalium, K 450 mg 29 1938
Calcium, Ca 30,0 mg 1 1030
Magnesium, Mg 5,00 mg 336 1002
Phosphor, P 38,0 mg 37 1938
Jern, Fe 1,40 mg 37 1938
Kobber, Cu 0,040 mg 336 1002
Zink, Zn 0,200 mg 21 1938
Jod, I 0,800 µg 0,65 - 1,70 3 1055
Mangan, Mn 0,200 mg 1349
Selen, Se 0,500 µg 1349
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 41,0 g 1343
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,053 20,8 1039
C18:0 0,010 3,77 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,010 3,77 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,145 56,6 1039
C18:3,n-3 0,039 15,1 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,063 24,5 1003
Sum monoumættede 0,010 3,89 1003
Sum polyumættede 0,184 71,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,257 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,039 15,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,145 56,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 30 200 1001
Leucin 48 320 1001
Lysin 45 300 1001
Methionin 8 56 1001
Cystin 2 11 1001
Phenylalanin 27 180 1001
Tyrosin 13 89 1001
Threonin 24 160 1001
Tryptofan 8 53 1001
Valin 36 240 1001
Arginin 24 160 1001
Histidin 15 100 1001
Alanin 42 280 1001
Asparaginsyre 295 1980 1001
Glutaminsyre 73 490 1001
Glycin 27 180 1001
Prolin 30 200 1001
Serin 37 250 1001

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby