Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1181
Creme fraiche 38 %
Engelsk navn
Cream, cultured, 38 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1495 kJ 1003
Energi, kcal 357 kcal 1003
total-N 0,332 g 0,298 - 0,41 19 1236, 2092
Protein, total 2,1 g 1,901 - 2,616 19 1236, 2092
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 38,4 g 34,9 - 41,9 69 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,4 0,41 - 0,48 2 2092
Tørstof 43,4 g 43,4 42,8 - 44,0 2 2092
Vand 56,6 g 56,6 56,000 - 57,200 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 276 RE 1003
Retinol 262 µg 262 193 - 330 2 2092
ß-caroten 169 µg 1003
D-vitamin 0,380 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,380 µg 1003
E-vitamin 0,710 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,710 mg 0,710 0,61 - 0,81 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,018 mg 0,017 - 0,018 2 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,173 mg 1 1046
Niacin 0,446 NE 1003
niacin 0,063 mg 0,060 - 0,065 2 1046
B6-vitamin 0,025 mg 0,023 - 0,026 2 1046
Pantothensyre 0,300 mg 1001
Biotin 1,40 µg 1001
Folat 10,0 µg 6 T 671
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0,180 µg 0,16 - 0,20 2 1046
C-vitamin 0,100 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,100 mg 0,1 - 0,2 18 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,055 mg 0,055 0,05 - 0,06 2 2092
Natrium, Na 22,0 mg 22,0 21 - 23 2 2092
Kalium, K 90,5 mg 90,5 88 - 93 2 2092
Calcium, Ca 65,5 mg 52 - 81 20 1232, 2092
Magnesium, Mg 6,96 mg 5,3 - 8,7 20 1232, 2092
Phosphor, P 59,1 mg 38 - 80 20 1232, 2092
Jern, Fe 0,060 mg 0,032 - 0,081 6 1043, 2092
Kobber, Cu 0,013 mg 0,013 0,000 - 0,025 2 2092
Zink, Zn 0,230 mg 0,230 0,20 - 0,26 2 2092
Jod, I 7,85 µg 7,85 7,6 - 8,1 2 2092
Mangan, Mn 0,002 mg 0,002 0,001 - 0,003 2 2092
Chrom, Cr 0,280 µg 0,280 0,10 - 0,46 2 2092
Selen, Se 2,30 µg 2,30 1,5 - 3,1 2 2092
Molybdæn, Mo 20,0 µg 1001
Nikkel, Ni 0,390 µg 0,390 0,01 - 0,77 2 2092
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,570 g 0,34 - 0,80 18 1224
D-mælkesyre 0,030 g 0,01 - 0,14 18 1224
Mælkesyre, total 0,600 g 0,30 - 0,90 18 1224
Organiske syrer, tot. 0,600 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0 g 20 1224, 2092
Glucose 0 g 20 1224, 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 2,20 g 1,74 - 2,66 20 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 0 2 2092
Disaccharider, total 2,20 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,20 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,37 3,79 2092
C6:0 0,961 2,65 2092
C8:0 0,532 1,47 2092
C10:0 1,18 3,25 2092
C12:0 1,33 3,68 2092
C14:0 3,92 10,8 2092
C15:0 0,417 1,15 2092
C16:0 11,3 31,1 2092
C18:0 4,28 11,8 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,320 0,88 2092
C16:1,n-7 0,560 1,55 2092
C18:1,n-9 6,95 19,2 2092
C18:1,n-7 0,257 0,71 2092
C18:1,trans n-9 1,30 3,58 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,606 1,67 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,149 0,41 2092
C18:3,n-3 0,223 0,61 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,303 0,83 2092
Andre fedtsyrer 0,332 0,91 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 25,3 69,7 1003
Sum monoumættede 8,09 22,3 1003
Sum polyumættede 0,978 2,70 1003
Sum transfedtsyrer 1,60 4,42 1003
Fedtsyrer, total 36,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,223 0,61 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,606 1,67 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 127 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 113 340 1059
Leucin 196 590 1059
Lysin 173 520 1059
Methionin 46 140 1059
Cystin 17 51 1059
Phenylalanin 100 300 1059
Tyrosin 90 270 1059
Threonin 70 210 1059
Tryptofan 23 70 1059
Valin 136 410 1059
Arginin 76 230 1059
Histidin 53 160 1059
Alanin 66 200 1059
Asparaginsyre 159 480 1059
Glutaminsyre 335 1010 1059
Glycin 50 150 1059
Prolin 163 490 1059
Serin 113 340 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby