Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1195
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 40 % fat, vegetable fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,939
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1538 kJ 1003
Energi, kcal 368 kcal 1003
total-N 0,078 g T 1183
Protein, total 0,5 g T 1183
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 41,3 g 37,6 - 46,0 42 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g T 1183
Tørstof 43,5 g T 1183
Vand 56,5 g T 1183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1183
ß-caroten 360 µg T 1183
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 13,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 13,0 mg T 1183
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg T 1183
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg T 1183
Niacin 0,137 NE 1003
niacin 0,020 mg T 1183
B6-vitamin 0,003 mg 1 T 1183
Pantothensyre 0,051 mg T 1183
Biotin 0 µg T 1030
Folat 2,00 µg T 1183
Frit folat 2,00 µg T 1183
B12-vitamin 0,070 µg T 1183
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 747 mg 584 - 910 2 T 1183
Kalium, K 16,0 mg 10 - 22 2 T 1183
Calcium, Ca 10,0 mg 5 - 13 2 T 1183
Magnesium, Mg 0,300 mg 0,2 - 0,4 2 T 1183
Phosphor, P 16,0 mg T 1183
Jern, Fe 0,085 mg 0,04 - 0,13 4 T 1183
Kobber, Cu 0 mg 1 T 1027
Zink, Zn 0,047 mg 1 T 1027
Jod, I 1,50 µg 1 - 2 T 1183
Mangan, Mn 0,012 mg 1 T 1027
Chrom, Cr 9,40 µg 0,5 - 25,8 19 T 1027
Selen, Se 0 µg 1 T 1027
Nikkel, Ni 2,90 µg 1 T 1168
Cadmium, Cd 0 µg 0 1 T 1168
Bly, Pb 0 µg 0 1 T 1168
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,400 g T 1183
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1835
C10:0 0,000 0,00 1835
C12:0 0,400 1,02 1835
C14:0 0,200 0,51 1835
C16:0 5,50 14,1 1835
C18:0 2,40 6,14 1835
C20:0 0,000 0,00 1835
C22:0 0,100 0,25 1835
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1835
C16:1,n-7 0,000 0,00 1835
C18:1,n-9 10,5 26,9 1835
C20:1,n-11 0,000 0,00 1835
C22:1,n-9 0,000 0,00 1835
C18:1,trans n-9 2,30 5,88 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 16,6 42,5 1835
C18:3,n-3 0,800 2,05 1835
C22:6,n-3 0,000 0,00 1835
Andre fedtsyrer 0,300 0,76 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,60 22,0 1003
Sum monoumættede 10,5 26,9 1003
Sum polyumættede 17,4 44,5 1003
Sum transfedtsyrer 2,30 5,88 1003
Fedtsyrer, total 39,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,800 2,05 1003
Sum n-6 fedtsyrer 16,6 42,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 31 400 T 1183
Leucin 50 640 T 1183
Lysin 40 510 T 1183
Methionin 13 170 T 1183
Cystin 5 64 T 1183
Phenylalanin 25 320 T 1183
Tyrosin 25 320 T 1183
Threonin 23 290 T 1183
Tryptofan 7 89 T 1183
Valin 35 450 T 1183
Arginin 18 230 T 1183
Histidin 14 180 T 1183
Alanin 18 230 T 1183
Asparaginsyre 39 500 T 1183
Glutaminsyre 107 1370 T 1183
Glycin 11 140 T 1183
Prolin 49 630 T 1183
Serin 28 360 T 1183

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby