Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1200
Due, vildt, kød og skind, rå
Engelsk navn
Squab (pigeon), raw
Taxonomisk navn
Columba spp.
Synonymer
Duer, Skovdue
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 23
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,890
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1190 kJ 1003
Energi, kcal 284 kcal 1003
total-N 2,955 g 3 1342
Protein, total 18,2 g 3 1342
Protein, deklaration 18,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 23,8 g 3 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 3 1342
Tørstof 43,4 g 3 1342
Vand 56,6 g 3 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 73,0 RE 1003
Retinol 73,0 µg 1938
B1-vitamin 0,212 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,224 mg 1938
Niacin 9,05 NE 1003
niacin 6,05 mg 1938
B6-vitamin 0,410 mg 1938
Pantothensyre 0,760 mg 1938
Folat 13,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,400 µg 1938
C-vitamin 5,20 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,20 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 69,0 mg 1 1058
Kalium, K 270 mg 1 1058
Calcium, Ca 12,0 mg 1938
Magnesium, Mg 22,0 mg 1 1058
Phosphor, P 248 mg 1938
Jern, Fe 3,54 mg 1938
Kobber, Cu 0,437 mg 1938
Zink, Zn 2,20 mg 1938
Mangan, Mn 0,019 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,030 0,14 1342
C16:0 4,79 23,8 1342
C18:0 2,69 13,4 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 3,45 17,1 1342
C18:1,n-9 6,25 31,0 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,67 13,3 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,160 0,79 1342
C20:5,n-3 0,010 0,05 1342
C22:5,n-3 0,070 0,34 1342
C22:6,n-3 0,020 0,09 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,51 37,3 1003
Sum monoumættede 9,70 48,2 1003
Sum polyumættede 2,93 14,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 20,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,100 0,49 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,83 14,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 95 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 887 300 1059
Leucin 1390 470 1059
Lysin 1680 570 1059
Methionin 473 160 1059
Cystin 130 44 1059
Phenylalanin 739 250 1059
Tyrosin 561 190 1059
Threonin 768 260 1059
Tryptofan 180 61 1059
Valin 1090 370 1059
Arginin 1120 380 1059
Histidin 473 160 1059
Alanin 1090 370 1059
Asparaginsyre 1540 520 1059
Glutaminsyre 2360 800 1059
Glycin 916 310 1059
Prolin 768 260 1059
Serin 739 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby