DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1206
Kakao, instant, uden mælk, pulver
Engelsk navn
Cocoa, instant, without milk, powder
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1660 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1530 kJ 1003
Energi (kcal) 392 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 362 kcal 1003
Protein 4,1 g 3,64 - 4,32 2 1825, 1344
Protein fra Aminosyrer 3,9 g 1003
Protein, deklaration 5,4 g 4,8 - 5,7 2 1825, 1344
Kulhydrat difference 88,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 82,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 73,6 g 1003
Kostfibre 5,9 g 5,8 - 6 2 1825
Fedt 3,8 g 3,6 - 3,9 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,54 g 3 1003
Aske 2,4 g 2,3 - 2,4 2 1825
Tørstof 98,7 g 98,7 - 98,7 2 1825
Vand 1,3 g 1,3 - 1,3 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,1000 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1344
Niacinækvivalent 1,85 NE 1003
Niacin 0,500 mg 1344
B6-vitamin 0,0200 mg 1344
Pantotensyre 0,0410 mg 1938
Folat 23,0 µg 6 1803
Frit folat 9,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 217 mg 205 - 238 3 1058
Kalium 842 mg 769 - 894 3 1058
Calcium 33,0 mg 1344
Magnesium 133 mg 128 - 139 3 1058
Jern 7,00 mg 4,2 - 12,5 5 1043
Kobber 0,840 mg 0,83 0,76 - 0,91 8 1805
Zink 2,30 mg 1,6 1,4 - 6,1 8 1805
Mangan 0,770 mg 0,77 - 0,78 2 1348
Krom 78,0 µg 81,0 48 - 98 7 1805
Selen 1,50 µg 1 - 2 2 1348
Fosfor 190 mg 1344
Jod 1,20 µg 0,35 - 3,6 5 1055
Nikkel 200 µg 200,0 200 - 210 4 1805
Arsen 11,0 µg 11,0 4 - 18 4 1805
Cadmium 11,0 µg 7,0 0,0 - 19 4 1805
Bly 8,00 µg 7,0 0,0 - 19 8 1805
Sum mineraler 1420 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1370
Glukose 0 g 1370
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sakkarose 70,3 g 1370
Sum disakkarider 70,3 g 1003
Sum sukkerarter 70,3 g 1003
Tilsat Sukker 70,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 70,3 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 3,30 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1345
C6:0 0,000 0,0 1345
C8:0 0,000 0,0 1345
C10:0 0,000 0,0 1345
C12:0 0,000 0,0 1345
C14:0 0,019 0,526 1345
C15:0 0,000 0,0 1345
C16:0 0,966 26,7 1345
C17:0 0,000 0,0 1345
C18:0 1,219 33,7 1345
C20:0 0,032 0,885 1345
C22:0 0,000 0,0 1345
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1345
C15:1,n-5 0,000 0,0 1345
C16:1,n-7 0,000 0,0 1345
C17:1,n-7 0,000 0,0 1345
C18:1,n-9 1,259 34,8 1345
C20:1,n-11 0,000 0,0 1345
C22:1,n-9 0,000 0,0 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,114 3,15 1345
C18:3,n-3 0,000 0,0 1345
C20:3,n-3 0,000 0,0 1345
C20:4,n-6 0,000 0,0 1345
C20:5,n-3 0,000 0,0 1345
C22:5,n-3 0,000 0,0 1345
C22:6,n-3 0,000 0,0 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,237 61,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,259 34,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,114 3,15 1003
Sum fedtsyrer 3,610 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,114 3,15 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,859 1825, 1344
Isoleucin 185 215 1345
Leucin 292 340 1345
Lysin 193 225 1345
Methionin 81 94 1345
Cystin 99 115 1345
Phenylalanin 215 250 1345
Tyrosin 146 170 1345
Threonin 193 225 1345
Tryptofan 81 94 1345
Valin 283 330 1345
Arginin 339 395 1345
Histidin 81 94 1345
Alanin 223 260 1345
Asparaginsyre 489 570 1345
Glutaminsyre 829 965 1345
Glycin 215 250 1345
Prolin 283 330 1345
Serin 283 330 1345
Sum essentielle Aminosyrer 1603,13
Sum ikke essentielle aminosyrer 2906,59
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,30 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 4,74 1 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003
Massefylde 0,5 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby