Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1207
Gærekstrakt, marmite
Engelsk navn
Yeast extract, Marmite
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 646 kJ 1003
Energi, kcal 154 kcal 1003
total-N 4,448 g 1938
Protein, total 27,8 g 1938
Protein, deklaration 27,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfiber 3,0 g 1938
Fedt, total 0,0 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 23,4 g 1938
Tørstof 63,0 g 1938
Vand 37,0 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1938
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 9,70 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 14,3 mg 1938
Niacin 103 NE 1003
niacin 97,0 mg 1938
B6-vitamin 1,30 mg 1938
Folat 1010 µg 1938
Frit folat 83,0 µg 1344
B12-vitamin 0,500 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 6600 mg 1344
Natrium, Na 3600 mg 1938
Kalium, K 2600 mg 1938
Calcium, Ca 86,0 mg 1938
Magnesium, Mg 180 mg 1938
Phosphor, P 104 mg 1938
Jern, Fe 3,70 mg 1938
Kobber, Cu 0,300 mg 1938
Zink, Zn 2,10 mg 1938
Selen, Se 18,0 µg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 1,60 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1290 290 1344
Leucin 1600 360 1344
Lysin 1910 430 1344
Methionin 356 80 1344
Cystin 267 60 1344
Phenylalanin 1070 240 1344
Tyrosin 489 110 1344
Threonin 1380 310 1344
Tryptofan 356 80 1344
Valin 1650 370 1344
Arginin 712 160 1344
Histidin 623 140 1344
Alanin 1820 410 1344
Asparaginsyre 2580 580 1344
Glutaminsyre 3470 780 1344
Glycin 1380 310 1344
Prolin 1330 300 1344
Serin 1380 310 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby