DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1207
Gærekstrakt, marmite
Engelsk navn
Yeast extract, Marmite
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 670 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 670 kJ 1003
Energi (kcal) 158 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 158 kcal 1003
Protein 27,8 g 1938
Protein fra Aminosyrer 20,2 g 1003
Protein, deklaration 27,8 g 1938
Kulhydrat difference 10,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,6 g 1003
Kostfibre 3,0 g 1938
Fedt 1,2 g 1,2 1,2 - 1,2 1 2140
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 9,00 g 1003
Aske 23,4 g 1938
Tørstof 63,0 g 1938
Vand 37,0 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1938
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 9,70 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 14,3 mg 1938
Niacinækvivalent 103 NE 1003
Niacin 97,0 mg 1938
B6-vitamin 1,30 mg 1938
Folat 1010 µg 1938
Frit folat 83,0 µg 1344
B12-vitamin 0,500 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3600 mg 1938
Kalium 2600 mg 1938
Calcium 86,0 mg 1938
Magnesium 180 mg 1938
Jern 3,70 mg 1938
Kobber 0,300 mg 1938
Zink 2,10 mg 1938
Selen 18,0 µg 1 1938
Fosfor 104 mg 1938
Chlorid 6600 mg 1344
Jod 49,0 µg 1 2141
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,60 g 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,210 2140
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,400 2140
Sum flerumættede fedtsyrer 0,050 2140
Sum fedtsyrer 1,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 2140
Sum n-6 fedtsyrer 0,040 2140
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 4,448 1938
Isoleucin 1290 290 1344
Leucin 1600 360 1344
Lysin 1910 430 1344
Methionin 356 80 1344
Cystin 267 60 1344
Phenylalanin 1070 240 1344
Tyrosin 489 110 1344
Threonin 1380 310 1344
Tryptofan 356 80 1344
Valin 1650 370 1344
Arginin 712 160 1344
Histidin 623 140 1344
Alanin 1820 410 1344
Asparaginsyre 2580 580 1344
Glutaminsyre 3470 780 1344
Glycin 1380 310 1344
Prolin 1330 300 1344
Serin 1380 310 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby