DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1218
Kødekstrakt, terning
Engelsk navn
Meat extract, cube
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1002 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 786 kJ 1003
Energi (kcal) 238 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 187 kcal 1003
Protein 16,0 g 3 1938
Protein, deklaration 16,0 g 3 1938
Kulhydrat difference 23,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 8,9 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 56,25 g 3 1003
Aske 48,2 g 3 1938
Tørstof 96,7 g 3 1938
Vand 3,3 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 2,17 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 2,17 mg 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,243 mg 2 1938
Niacinækvivalent 4,47 NE 1003
Niacin 4,47 mg 2 1938
B6-vitamin 0,200 mg 1938
Folat 32,0 µg 1938
B12-vitamin 1,000 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 22500 mg 21700 - 23000 3 1058
Kalium 511 mg 344 - 610 3 1058
Calcium 60,0 mg 1 1938
Magnesium 43,3 mg 40,4 - 49 3 1058
Jern 1,000 mg 1938
Kobber 0 mg 1938
Zink 0 mg 1938
Selen 27,6 µg 1938
Fosfor 320 mg 2 1938
Chlorid 16000 mg 1344
Jod 390 µg 225 - 745 5 1055
Sum mineraler 39400 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 10,9 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,077 0,962 1938
C14:0 0,321 4,01 1938
C16:0 2,149 26,8 1938
C18:0 1,633 20,4 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,360 4,5 1938
C18:1,n-9 3,112 38,8 1938
C20:1,n-11 0,029 0,362 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,272 3,4 1938
C18:3,n-3 0,048 0,6 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 4,180 52,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,501 43,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,320 4 1003
Sum fedtsyrer 8,001 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,048 0,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,272 3,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 10 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,555 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 114 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby