Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1227
Smelteost, 30+
Engelsk navn
Cheese, processed, 30 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1068 kJ 1003
Energi, kcal 255 kcal 1003
total-N 4,138 g 1221
Protein, total 26,4 g 1221
Protein, deklaration 25,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,5 g 18 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 46,3 g 18 1221
Vand 53,7 g 18 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 146 RE 1003
Retinol 140 µg 1003
ß-caroten 73,0 µg 1003
D-vitamin 0,180 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,180 µg 1003
E-vitamin 0,420 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,420 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,090 mg T 98
B2-vitamin, riboflavin 0,430 mg T 98
Niacin 6,17 NE 1003
niacin 0,100 mg T 98
B6-vitamin 0,025 mg T 98
Pantothensyre 0,400 mg 1001
Biotin 1,50 µg T 98
Folat 7,00 µg T 98
Frit folat 3,00 µg T 98
B12-vitamin 1,00 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 874 mg 595 - 1050 36 1221
Natrium, Na 566 mg 385 - 680 36 1221
Kalium, K 120 mg 47 - 180 2 T 98
Calcium, Ca 650 mg 540 - 810 32 1221
Magnesium, Mg 26,0 mg T 98
Phosphor, P 900 mg 750 - 980 32 1221
Jern, Fe 0,340 mg 0,28 - 0,41 2 T 98
Kobber, Cu 0,350 mg 0,082 - 0,61 2 T 98
Zink, Zn 2,60 mg 2,4 - 2,8 2 T 98
Jod, I 13,8 µg 6,4 - 38,0 46 T 1274
Mangan, Mn 0,041 mg 0,036 - 0,046 2 T 98
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 8,80 µg 1917
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 98
Nikkel, Ni 3,00 µg 2 - 5 2 T 98
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,20 mg 0,001 - 8 4 T 98
Tyramin 3,00 mg 1,1 - 7,2 T 98
Serotonin 0 mg T 98
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,090 g T 98
Disaccharider, total 0,090 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,090 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,561 3,60 1227
C6:0 0,361 2,31 1227
C8:0 0,230 1,48 1227
C10:0 0,511 3,28 1227
C12:0 0,641 4,11 1227
C14:0 1,82 11,7 1227
C16:0 4,89 31,3 1227
C18:0 1,67 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,230 1,48 1227
C16:1,n-7 0,361 2,31 1227
C18:1,n-9 3,67 23,5 1227
C20:1,n-11 0,190 1,22 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,340 2,18 1227
C18:3,n-3 0,120 0,77 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 10,7 68,5 1003
Sum monoumættede 4,45 28,5 1003
Sum polyumættede 0,460 2,95 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 15,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 0,77 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,340 2,18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 54 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1450 350 1059
Leucin 2440 590 1059
Lysin 2110 510 1059
Methionin 745 180 1059
Cystin 95 23 1059
Phenylalanin 1370 330 1059
Tyrosin 1450 350 1059
Threonin 910 220 1059
Tryptofan 364 88 1059
Valin 1780 430 1059
Arginin 828 200 1059
Histidin 745 180 1059
Alanin 828 200 1059
Asparaginsyre 1860 450 1059
Glutaminsyre 5170 1250 1059
Glycin 538 130 1059
Prolin 2770 670 1059
Serin 1490 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby