Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1257
Oliven, sorte, saltede, i olie
Engelsk navn
Olives, ripe, salted, oil-coated
Taxonomisk navn
Olea europea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1476 kJ 1003
Energi, kcal 353 kcal 1003
total-N 0,352 g 1346
Protein, total 2,2 g 1346
Protein, deklaration 2,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,8 g 1346
Fedt, total 35,8 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 9,5 g 1346
Tørstof 56,2 g 1346
Vand 43,8 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 40,0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,99 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,99 mg T 371
B1-vitamin 0 mg 1346
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1346
Niacin 0,083 NE 1003
niacin 0 mg 1346
B6-vitamin 0,014 mg 1346
Pantothensyre 0,015 mg 1352
Biotin 0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1346
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3288 mg 1346
Kalium, K 38,0 mg 1001
Calcium, Ca 80,0 mg 1001
Magnesium, Mg 16,0 mg 1001
Phosphor, P 29,0 mg 1346
Jern, Fe 1,60 mg 203 1002
Kobber, Cu 0,230 mg 203 1002
Jod, I 4,50 µg 1,8 - 6,2 4 1055
Selen, Se 0,900 µg 1894
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,020 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1002
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,000 0,00 1345
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 4,08 12,0 1345
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,791 2,33 1345
C20:0 0,140 0,41 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,370 1,09 1345
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 24,6 72,4 1345
C20:1,n-11 0,000 0,00 1345
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,78 11,1 1345
C18:3,n-3 0,220 0,64 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1345
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,02 14,7 1003
Sum monoumættede 25,0 73,5 1003
Sum polyumættede 4,00 11,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 34,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,220 0,64 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,78 11,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 5 15 1001

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby